Följ Svensk Fastighetsförmedling

Säljstart av bostäder med toppläge, granne med Turning Torso

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2018 16:55 CEST

Svensk Fastighetsförmedling i Malmö vinner ytterligare ett försäljningsuppdrag för nyproduktion. – Vi är glada över att nu få meddela att vi fått förtroendet av Sundprojekt att sköta förmedlingen av totalt 90 lägenheter. Det handlar om fyra eleganta radhus och två flerbostadshus med toppläge. Ett unikt och spännande projekt, säger Tobias Enckell på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

Snart är det säljstart för Västra Park i Västra Hamnen i Malmö, med Stapelbäddsparken och Varvsparkerna strax intill och Turning Torso som ständigt blickfång. Det blir två etapper med ettor från ca 30 kvm till fyror på ca 120 kvm. Alla bostäder har härliga balkonger eller terrasser. Två attraktiva flerbostadshus på åtta och sju våningar samt fyra eleganta radhus på ca 145 kvm.

Den eleganta och varierande arkitekturen har intressanta estiska inslag som t ex fasadens beklädnadstegel som hängs upp överlappande och skapar liv. Andra spännande detaljer är de indragna takterrasserna på upp till 45 kvm och de två översta våningarnas asymmetriska utformning med sina ”halva burspråk”.

Bostäderna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och säljstart av projektet är under planering. Preliminär inflyttning i början av 2021.

– Jag tror att det kommer vara ett stort intresse för bostäderna. Det som lockar kunderna är arkitekturen, de stora balkongerna, det unika läget och närheten till stan, säger. Tobias Enckell, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.


För ytterligare information, kontakta:

Tobias Enckell, franchisetagare och fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling, MalmöMail: tobias.enckell@svenskfast.se

Mobil: 0768-84 01 01

Följ oss gärna på: 

svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

Instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.