Följ Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelanden 4 träffar

Unik kartläggning visar: Så har utbudet på bostadsrätter förändrats  i Västra Götaland

Unik kartläggning visar: Så har utbudet på bostadsrätter förändrats i Västra Götaland

Pressmeddelanden   •   Sep 26, 2017 15:00 CEST

Hur har utbudet på bostadsrätter egentligen utvecklats de senaste tre åren? Svensk Fastighetsförmedling har låtit kartlägga utbudsutvecklingen på bostadsrätter i Västra Götalands samtliga kommuner. Kartläggningen visar att det är i Ale som utbudet ökat mest med hela 56 procent. Alingsås är däremot den kommun där bostadsrättsutbudet sjunkit mest med hela 61 procent.

Unik kartläggning visar: Så har utbudet på bostadsrätter förändrats  i Norrland under tre år

Unik kartläggning visar: Så har utbudet på bostadsrätter förändrats i Norrland under tre år

Pressmeddelanden   •   Sep 26, 2017 15:00 CEST

Hur ser bostadsutbudet egentligen ut i Norrland och hur mycket har det ökat och minskat under de senaste tre åren? Umeå toppar listan över var utbudet på bostadsrätter stigit mest, med 92 procent. I Åre har dock lägenheter ute till försäljning minskat med minus 58 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings kartläggning över utbudsutvecklingen av bostadsrätter sett över de senaste tre åren.

Mäklarstatistik: Stabila bostadspriser i Västerbotten

Pressmeddelanden   •   Okt 13, 2009 11:12 CEST

Under september månad har medelpriset för en bostadsrätt i riket ökat med 2 procent och villapriset har ökat i samma takt. I Västerbottens län har priserna på villor och bostadsrätter sjunkit med 1 procent det senaste kvartalet.

Umeå: Balkong och stort kök går hem hos Umeås bostadsspekulanter

Pressmeddelanden   •   Sep 15, 2009 14:35 CEST

Balkong, ljust inrett och nära till vatten – så ser umeåbornas drömbostad ut. Det blev resultatet när Svensk Fastighetsförmedling frågade sina mäklare i Umeå vad deras kunder helst önskar sig när de letar ny bostad.