Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets fastighetsmäklar-rookie arbetar i Hägersten-Liljeholmen

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2016 13:53 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm i fredags fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen priset som "Årets rookie 2015"

Bostadsmarknaden var glödhet under 2015 och när året summerades visar i stort sett samtliga län på rejäla prisuppgångar på bostadsrätter och villor. I genomsnitt steg priserna med 16 procent på rikets bostadsrätter och med 12 procent på villor. Svensk fastighetsförmedling har haft ett fantastiskt år där värdet av de bostäder de förmedlade uppgick till 65 miljarder, en ökning med 11 miljarder jämfört med 2014.

Inför närmare 800 kollegor fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen "Årets rookie 2015" Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram unga medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser med hög kvalitet. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. Efter prisutdelningen deltog Svensk Fastighetsförmedlings medarbetare vid en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

Juryns motivering

Sommaren 2014 började pristagaren som nyregistrerad mäklare i kedjan. Hon anammade och tog till sig vår försäljningsmetod, vilket gjort att hon i dag är en fullfjädrad och framgångsrik mäklare med hög kvalitét.

Enligt kundenkäterna ligger hon över snittet i kedjan. Pristagaren är därmed ett föredöme för andra.

Med sitt engagemang, målmedvetenhet och arbetssätt har pristagaren visat att det, även som helt ny i branschen, går att sälja både mycket samtidigt som man håller hög kvalitet.

- Det här är ett hederspris som jag tror många drömmer om att få som ny mäklare, jag är verkligen inget undantag. Jag dansar på riktigt fortfarande inombords av glädje och känner mig ärad att bli utsedd bland så många duktiga kollegor jag har kring mig, säger Zandra Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen.

För ytterligare information, kontakta:

Zandra Karlsson
Mail: zandra.karlsson@svenskfast.se
Mobil: 0705-35 35 30

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.