Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets ledare 2013 finns i Karlstad

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2014 10:36 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. Peter Wingqvist som driver bobutiken i Karlstad valdes till årets ledare 2013. 

På ett stort evenemang i Åre den fredag den 24 januari delade Svensk Fastighetsförmedling bland annat ut pris till fastighetsmäklarkedjans bästa fastighetsmäklare och bobutiker under 2013. Peter Wingqvist som driver bobutiken i Karlstad tog emot priset som årets ledare inom kedjan. Peter fick även ta emot utmärkelsen ”25 år i kedjan”.

-  Det känns väldigt fint att kunna säga att man tillhört denna kedja i mer än 25 år. Att få ha varit med om att driva och utveckla en av landets starkaste butiker med underbara medarbetare känns även det väldigt speciellt. Att sedan som grädde på moset få den finaste utmärkelsen man kan få, ”Årets ledare” är helt fantastiskt, säger Peter Wingqvist, franchisetagare i Karlstad.

-  Peter kom in i kedjan och började bygga upp sin framgångsrika verksamhet för 25 år sedan. Han driver sin verksamhet i ett framgångsrikt kompanjonskap, där man kompletterar varandra extremt väl. Han har en fantastisk förmåga att skola in nya medarbetare och omge sig med ett energiskt och sammansvetsat gäng. Peter är snabb på att ta till sig nyheter och prova annorlunda arbetssätt som han sedan tar vidare till alla sina medarbetare. Han är ett föredöme i sitt ledarskap och delar gärna, och ofta, med sig av sina erfarenheter och kunskaper till kollegor i kedjan, säger Anders Danielsson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till årets bobutik, årets mäklarassistent och årets bostadsrätts- och villasäljare.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Peter Wingqvist, franchisetagare och fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Karlstad
Tel. 070-833 03 43 eller peter.wingqvist@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel.070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument