Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets ledare finns i Jönköping

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2013 10:52 CET

På ett stort evenemang i Göteborg fredag den 25 januari delade Svensk Fastighetsförmedling bland annat ut pris till fastighetsmäklarkedjans bästa fastighetsmäklare och bobutiker under 2012. Jan Windolf och Thomas Andersson som driver bobutiken i Jönköping tog emot priset som årets ledare inom kedjan. Mottagare av det här priset ska genom ett engagerat, målstyrt och coachande ledarskap vara ett föredöme för andra ledare inom Svensk Fastighetsförmedling.

-  Efter 20 år känns det fortfarande lika inspirerande och kul att jobba inom Svensk Fastighetsförmedling. Mycket beroende på våra fina medarbetare på kontoret som hela tiden presterar, levererar och vill utvecklas – då är det lätt att vara ledare.  I starten för 20 år sedan var vi tre mäklare - idag är vi ett av Sveriges större mäklarkontor med 22 medarbetare. Dit hade vi aldrig kommit om vi inte haft de mest engagerade mäklarna och de bästa tjänsterna, säger Jan Windolf och Thomas Andersson, franchisetagare i Jönköping.

-  Jan och Thomas har arbetat i kedjan i drygt 20 år och driver sin verksamhet i ett framgångsrikt kompanjonskap, där man kompletterar varandra extremt väl. De har en fantastisk förmåga att skola in nya medarbetare och omge sig med ett energiskt och sammansvetsat gäng. De är ett föredöme i sitt ledarskap och delar gärna, och ofta, med sig av sina erfarenheter och kunskaper till kollegor i kedjan, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare. Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljningsvolymer, effektivitet och kvalitet. Bäst i år var bobutiken i Piteå.

Landets 10 bästa bobutiker 2012 (i bokstavsordning)
Arboga
Farsta
Gävle
Hisingen
Huddinge
Jönköping
Karlskrona
Nynäshamn
Piteå
Trosa

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Jan Windolf, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping.
Tel. 0708-18 86 03 eller jan.windolf@svenskfast.se.

Thomas Andersson, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping.
Tel. 0708-71 18 83 eller thomas.andersson@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel.070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument