Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets mäklare-högsta provision- är från Norrköping

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2014 11:37 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till fastighetsmäklare och bobutiker som utmärkt sig under det gångna året. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari mottog Magnus Dahlgren från Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping utmärkelsen ”Årets mäklare-högsta provision” med en provisionsintäkt för 2013 på 5 549 584 kr.

-  2013 har varit ett rekordår på många sätt, både i antal förmedlade bostäder, förmedlingsvärdet av dessa, och provisionsintäkter. Magnus har gjort en otrolig prestation i år igen. Det är inte första gången som Magnus kniper förstaplaceringen. Redan 2009 placerade han sig på förstaplats med en provisionsintäkt på 6 524 649, så även 2010 med en provisionsintäkt på 5 139 254, säger Peo Mårtensson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

-  Jag älskar försäljning och drivs av att få ge det där lilla extra till mina kunder som gör att de inte bara blir nöjda utan riktigt nöjda med sin bostadsaffär. Och det gäller såväl köpare som säljare. Det är det allra viktigaste. Givetvis ligger drivkraften också i att få ut högsta möjliga slutpris åt mina uppdragsgivare. Detta gäller oavsett om det är en liten 1:a eller en stor exklusiv villa jag förmedlar, säger Magnus Dahlgren.

Årets mäklare högsta provision
På tio-i-topplistan över Årets bästa mäklare-högsta provision återfinns förutom Norrköping; Helsingborg, Vällingby, Årsta, Hägersten, Sollentuna, Göteborgs Centrum, Årsta, Uppsala och Bromma.

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik, Årets mäklarassistent och Årets säljare.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Magnus Dahlgren, fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping.
Tel. 070-928 58 81 eller magnus.dahlgren@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070 -298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Följ oss gärna på:*
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.