Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets rookie är från Örebro - Ekvationen är enkel, en nöjd kund leder till fler kunder säger Petter Hedström

Pressmeddelande   •   Feb 06, 2019 11:27 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets rookie” inom kedjan. 2018 års utmärkelse gick till Petter Hedström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny ung medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats under året. På ett stort evenemang på Artipelag i Stockholm fredagen den 25 januari fick Petter Hedström från Svensk Fastighetsförmedling i Örebro kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets rookie” 2018.

-Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Det har varit ett otroligt första år, med mycket jobb och många fina kundrelationer. Utmärkelsen betyder mycket för mig, den är ett kvitto för mig att jag arbetar på rätt sätt. Enligt de rekommendationer jag fått från mina kunder har jag ett betyg på 4,9 både köpare och säljare. För mig är ekvationen enkel, en nöjd kund leder till fler kunder, min ambition är givetvis att fortsätta utöva mitt yrke och erbjuda våra mäklartjänster på samma höga nivå även framöver, säger Petter Hedström, fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

Inför över 800 kollegor på Artipelag i Stockholm fick Petter Hedström från Svensk Fastighetsförmedling Örebro kliva upp på scenen och ta emot det fina priset.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072–570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.