Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling - En drömarbetsgivare när studenterna får välja

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2019 13:37 CET

Foto: Pax Engström

På listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare finns Svensk Fastighetsförmedling som nr 2 när mäklarstudenterna rankar sin framtida drömarbetsgivare. Det visar siffror från FöretagsBarometern, en undersökning där över 25 000 studenter på landets högskolor och universitet svarar på frågan vilka de har som drömarbetsgivare.

Varje år rankar landets studenter Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i karriärundersökningen FöretagsBarometern. Undersökningen är en heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har över 25 000 studenter från landets högskolor deltagit i undersökning och röstat fram Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

När det gäller fastighetsmäklare placerar sig Svensk Fastighetsförmedling på plats nr 2 under 2018.

- Våra medarbetare är vårt varumärke som tar ansvar för våra kunder, vi arbetar hårt och med stort engagemang, då är det extra viktigt att man har kul på jobbet och hittar en balans mellan arbete och fritid. Att vi ännu ett år är bland de främsta visar att vi är på rätt väg, nu växlar vi upp och tar nästa steg, målet är såklart att vara nr 1, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 072– 570 56 18

Följ oss gärna på: www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.