Följ Svensk Fastighetsförmedling

Flera av Sveriges bästa mäklare finns i Linköping - Under 2018 förmedlade de tillsammans hela 397 bostäder

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2019 15:04 CET

Emelie Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Linköping

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst. Flera av toppmäklarna finns i Linköping. Gemensamt för dem är att de är engagerade, målmedvetna och att de brinner för sitt jobb som mäklare.

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst i kedjan. Tre av mäklarna på topplistorna arbetar i Linköping. Emelie Johansson är kedjans främsta mäklare. För fjärde året i rad är hon nu den bäst säljande mäklaren i landet. Hon säljer bostadsrätter och lyckades under förra året att förmedla hela 214 bostäder inklusive nyproduktion.

– Mitt arbete är min livsstil, att leverera på den här nivån år på år kräver passion, uthållighet, ett driv, struktur och rätt förutsättningar. Jag levererar en tjänst av hög kvalitet och brinner för att få nöjda kunder som sedan kan rekommendera mig till sina vänner, säger Emelie Johansson, Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

På topplistan över bäst säljande mäklare i kategorin villa och fritidshus finner vi Sofia Tjernberg. Precis som Emelie lägger hon ner sin själ i sitt arbete. Kundrelationer är viktigt för Sofia och det visar sig i de fina betyg som hon får från sina kunder. - Det känns helt otroligt att få vara med på topplistorna i en hårt konkurrensutsatt bransch och samtidigt få nöjda köpare och säljare som rekommenderar mig vidare.

- Mitt fokus är att leverera den allra bästa lösningen på affären till mina kunder, dagens marknad kräver kreativitet och att förstå kundernas situation och behov och sedan anpassa planen efter det som är bäst för dem, säger Sofia Tjernberg, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

Svensk Fastighetsförmedling i Linköping har många duktiga mäklare, Johan Jansson är ytterligare en av dem, han är en driven fastighetsmäklare som under året som gått har fått så många kunders förtroende att han är en av de tio bästa bostadsrättsmäklarna i Sverige på Svensk Fastighetsförmedling. Resultatorienterad, noggrann och med kunden i fokus är det som bäst beskriver Johan i sin yrkesroll som fastighetsmäklare.

– Det handlar om att skapa trovärdighet och trygghet för att få kunderna att ta steget att göra bostadsaffär. Varje kund är viktig och detta år har vi lagt enorm mycket tid på att lotsa enskilda köpare i hamn med många extra visningar, Johan Jansson, Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

Inför över 800 kollegor fick Linköpingstrion Emelie Johansson, Sofia Tjernberg och Johan Jansson från Svensk Fastighetsförmedling kliva upp på scenen och ta emot de fina priserna, Emelie som ”Årets säljare 2018 i kategorin bostadsrätter” och på andra plats i kategorin ”Årets bästa säljare 2018 högsta provision”, Sofia Tjernberg Topp 10 i kategorin ”Årets bästa säljare 2018 villor och fritidshus” och Johan ”Topp 10 i kategorin ”Årets bästa säljare 2018 bostadsrätter”

Under 2018 förmedlade de tillsammans hela 397 bostadsrätter och villor i Linköping. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Artipelag i Stockholm.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 072–570 56 18

Följ oss gärna på:

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.