Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets mäklarassistent är från Göteborg

Pressmeddelande   •   Feb 07, 2019 17:15 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets mäklarassistent” inom kedjan. 2018 års utmärkelse gick till Pernilla Gordon, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Göteborg – Eriksberg.

-Jag är otroligt stolt och glad att jag fått utmärkelsen ”Årets mäklarassistent 2018”. Jag har arbetat inom Svensk Fastighetsförmedling sedan 2005 och jag älskar mitt arbete. Jag brinner för att få vara med och bidra till att våra kunder får en riktigt trygg och bra bostadsaffär, säger Pernilla Gordon, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Göteborg, Eriksberg.

-Våra mäklarassistenter betyder otroligt mycket för kedjan. Deras prestationer går inte att mäta i siffror. Pernilla har jobbat länge inom kedjan och kan alla system och processer. Hennes glädje och entusiasm smittar av sig på alla kolleger. Våra mäklarassistenter är nyckelpersoner i verksamheten och oerhört viktiga för att vardagen ska fungera för alla på ett mäklarkontor. Det är viktigt att de får det erkännandet, sägerEva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Inför över 800 kollegor på Artipelag i Stockholm fick Pernilla Gordon från Svensk Fastighetsförmedling Göteborg, Eriksberg kliva upp på scenen och ta emot det fina priset.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

kicki.erkers@svenskfast.se

072 570 56 18

Följ oss gärna på: www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.