Följ Svensk Fastighetsförmedling

Edyta lämnar inget åt slumpen - Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, det finns inga genvägar

Pressmeddelande   •   Feb 18, 2019 08:00 CET

Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Edyta Hammar fastighetsmäklare och Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö är en av de 100 unga framstående entreprenörer från hela Sverige som blivit inbjuden till Ingenjörsvetenskapsakademien och Prins Daniels Entreprenörsdag.

Prins Daniels Entreprenörsdag samlar de främsta unga entreprenörerna från hela Sverige för att skapa inspiration, utbyta erfarenheter och etablera nätverk. Tisdagen den 9 april är Edyta Hammar inbjuden till entreprenörsdagen med efterföljande middag.

Edyta Hammar har blivit nominerad av Handelsbanken där de tillsammans skapat ett fint samarbete sedan hon tog över bobutiken i Vimmerby och Hultsfred. Nomineringen är ett kvitto på det fina samarbete Edyta och Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby och Hultsfred har med sin lokala bank.

-Det är helt overkligt. Jag blir så oerhört smickrad och hedrad. Så roligt att vi inom fastighetsmäklarbranschen och vi på Svensk Fastighetsförmedling fått denna fantastiska inbjudan.

De inbjudna har nominerats av Prins Daniels Fellowship, SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank, Almi, Företagarna, Ung Företagsamhet, Venture Cup, ESBRI, Nyföretagarcentrum, Sisp, Founders Aliance, Sting, SSE Business Lab, Uminova Innovation, Chalmers Venture och Epicenter.

Edyta är en mycket framgångsrik mäklare, för tredje året i rad är hon Svensk Fastighetsförmedlings främsta villamäklare vilket hon hyllades för på företagets årliga kickoff den 25 januari. Under 2018 sålde hon hela 118 villor och fritidshus.

-För mig handlar bostadsaffärer i grund och botten om trygghet och känslor. Ett gott resultat känns i hjärtat hos både köparen och säljaren och inte minst hos mig som mäklare. Därför är min drivkraft att skapa den känslan hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör därför alltid mitt yttersta att ta fram det speciella i varje hem och behålla känslan i varje bostad, säger Edyta Hammar, Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö.

-Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, det finns inga genvägar. Jag sätter en ära i att alltid gå de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen, fortsätter Edyta.

För ytterligare information, kontakta:

Kicki Erkers, presskontakt

Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 072–570 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2018 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.