Följ Svensk Fastighetsförmedling

Bäst säljande fastighetsmäklare finns i Linköping

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2016 17:28 CET

 

År 2015 års förmedlingar av bostäder har avslutats och på Svensk Fastighetsförmedling delades i förra helgen ut priser till de fastighetsmäklare i toppen som lyckats bäst. Två av toppmäklarna finns i Linköping. De är unga, de är kvinnor och de är väldigt framgångsrika. Tillsammans har de förmedlat 230 bostadsrätter och villor i området och de brinner för sitt jobb som mäklare.

En av dessa är Emelie Johansson som arbetar på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping. Hon säljer bostadsrätter och lyckades under förra året att förmedla hela 167 bostäder och detta exkluderar så kallad nyproduktion som också är den stor del av Emelies specialområde. Att ligga på den nivån kräver stort engagemang och långa arbetsdagar, här pratar vi livstilsyrke och att leva på rekommendationer.

-Jag älskar mitt jobb, säger Emelie Johansson som hade som mål att komma i topp tre men knep förstaplatsen. Jag lägger enormt mycket tid, och för mig är det oerhört viktigt att leverera hög kvalité till mina kunder. Det är därför jag lyckas.

Nöjda kunder har Emelie gott om och har också god hjälp av Svensk Fastighetsförmedlings kundvårdssystem för att ta tillvara alla kundflöden och potentiella nya köpare. Att ha uppdrag av säljaren betyder på dagens marknad att jobba aktivt mot köparna och tillvarata varje kunds behov och unika situation. Något som i Emelies fall är en självklarhet.

Bobutiken i Linköping har flera duktiga mäklare, Sofia Tjernberg är en driven fastighetsmäklare som under året som gått har fått så pass många kunders förtroende att hon är en av de tio bästa villa och fritidshusmäklarna i Sverige på Svensk Fastighetsförmedling. Det ligger hårt arbete bakom varje affär och ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas över tid.

-Det är världens roligaste jobb, säger Sofia Tjernberg, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping. Det är otroligt krävande, utmanade och spännande i kombination med att få träffa människor varje dag som gör sitt livs viktigaste affär. Att ge trygghet och ha öga för kundens unika situation är en viktig del i att förmedla bostäder menar Sofia.

Inför närmare 800 kollegor fick Emelie Johansson och Sofia Tjernberg från Svensk Fastighetsförmedling i Linköping i fredags kliva upp på scenen och ta emot de fina priserna, Emelie som "Årets säljare 2015 i kategorin bostadsrätter" och Sofia "Topp 10 bästa säljare i kategorin villor och fritidshus" Under 2015 förmedlade de tillsammans hela 230 bostadsrätter och villor i Linköping. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.


För ytterligare information, kontakta:

Frida Flood
Mail: frida.flood@svenskfast.se
Mobil: 0761 18 18 48

Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 0725-70 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.