Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bäst säljande fastighetsmäklare finns i Linköping

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de fastighetsmäklare som lyckats bäst. Två av toppmäklarna finns i Linköping. De är unga och de är väldigt framgångsrika. Tillsammans har de förmedlat 403 bostadsrätter och villor i området och de brinner för sitt jobb som mäklare.

Emelie Johansson är kedjans främsta mäklare. För tredje året i rad är hon nu den bäst säljande mäklaren i landet. Hon säljer bostadsrätter och lyckades under förra året att förmedla hela 254 bostäder inklusive nyproduktion som är den stor del av Emelies specialområde. Att ligga på den nivån kräver stort engagemang och långa arbetsdagar, här pratar vi livsstilsyrke och att leva på rekommendationer.

- Mitt jobb är min hobby och en livsstil, jag längtar tillbaka till jobbet efter varje arbetsdag. Jag brinner för att göra allt för att mina kunder, de ska göra en riktigt bra bostadsaffär. En av nycklarna till min framgång är att jag aldrig slutar utveckla mig själv, jag utvärderar och utvecklar för att jag ska bli ännu bättre, säger Emelie Johansson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

Nöjda kunder har Emelie gott om. Att ha uppdrag av säljaren betyder på dagens marknad att jobba aktivt mot köparna, se varje kunds behov och unika situation. Något som i Emelies fall är en självklarhet.

Bobutiken i Linköping har flera duktiga mäklare, Johan Jansson är en av dem, han är en driven fastighetsmäklare som under året som gått har fått så pass många kunders förtroende att han är en av de tio bästa bostadsrättsmäklarna i Sverige på Svensk Fastighetsförmedling. Det ligger hårt arbete bakom varje affär och ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas över tid.

- Jag brinner för i varje enskild bostadsaffär. Som fastighetsmäklare påverkar jag utfallet och resultatet, mitt driv och mitt engagemang leder kunden framåt och till fler intressenter. Detta i kombination med de bästa kanalerna för marknadsföring, paketering, ett starkt varumärke och så självklart tar jag lärdom av mina duktiga kollegor. Det är mitt framgångsrecept, säger Johan Jansson, Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

Inför närmare 650 kollegor fick Emelie Johansson och Johan Jansson från Svensk Fastighetsförmedling i Linköping kliva upp på scenen och ta emot de fina priserna, Emelie som "Årets säljare 2017 i kategorin bostadsrätter" och Johan "Topp 10 bästa säljare i kategorin bostadsrätter" Under 2017 förmedlade de tillsammans hela 403 bostadsrätter och villor i Linköping. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Holiday Club i Åre.

För ytterligare information, kontakta:

Frida Flood, Franchisetagare, Svensk Fastighetsförmedling, Linköping

Mail: frida.flood@svenskfast.se

Mobil: 076-118 18 48

Följ oss gärna på: 

www.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/#svenskfast

instagram@svenskfast

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2017 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 31 000 bostäder till ett värde av 67.6 miljarder kronor. I 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan
ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi
inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling
– mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige