Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Carina Lennartsson är Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012

”Bohjälte 2012” har pågått sedan den 17 juli och nu är vinnaren korad. Juryns val föll på Carina Lennartsson från Halmstad som i dag utses till Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012. Utöver äran kommer Carina Lennartsson att få åka till Svenska Hjältar-galan i Stockholm i december.

Carina Lennartsson nominerades efter att hon tagit hand om sin grannes trädgård och stuga efter att denne drabbats av sjukdom. Osjälviskt har Carina skött om stugan och sett till att både trädgård och hus varit i toppskick för att låta grannarna fokusera på sin familj. Carina Lennartsson själv tycker att man ska ställa upp för sina medmänniskor.

– För mig har det alltid varit en självklarhet att ställa upp. Därför blev jag väldigt överraskad av den här utmärkelsen, och det känns helt ofattbart att jag vunnit! Det är stort, roligt och spännande – helt enkelt många känslor på samma gång, säger Carina Lennartsson, nyligen utsedd till Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Totalt har över 18 000 personer besökt bohjalten.se under kampanjen och nästan 3500 röster har inkommit på olika Bohjältar runt om i landet. När tio lokala Bohjältar utsetts inleddes sedan ett juryförfarande där Carina Lennartsson plockade hem högst poäng.

– Carina är ett fantastiskt exempel på en Bohjälte och det känns väldigt bra att hon nu står som vinnare. Hon är en generös och osjälvisk person som aldrig tvekar att ställa upp för sina medmänniskor. Det är roligt att välkomna Carina till Stockholm och Svenska Hjältar-galan i december. Jag vill även passa på att hylla alla våra andra nio Bohjältar runt om i landet för deras insatser, säger Peeter Pütsep, juryordförande och VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Utöver äran vinner Carina Lennartsson en resa för två till Stockholm med hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december.

Juryns motivering:
Carina har visat sin medmänsklighet och hjälpt en familj i deras svåra situation. Hon har helt osjälviskt lagt både tid och energi på att uppmuntra, underlätta och förenkla för sina grannar när de behövt lägga all sin kraft på att återhämta sig från sjukdom. Därför är Carina ett fantastiskt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina medmänniskor och hennes positiva inställning smittar av sig på alla runt omkring. Juryn ser Carina Lennartsson som en mycket värdig vinnare av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012!

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 har lokala Bohjältar efterlysts på tio orter i Sverige. Syftet har varit att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende. Måndag 1 oktober utsågs de tio lokala Bohjältarna runt om i landet. Mellan 1-4 oktober pågick sedan ett juryförfarande för att också utse en övergripande vinnare. Detta blev Carina Lennartsson från Halmstad som nu utsetts till ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Pugh Rengensjö, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Telefon: 0706 - 35 94 95
E-post: pugh.halmstad@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige