Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Finalisterna i Nyköpings Bohjälte är nu utsedda

Sedan den 17 juli har boende i Nyköping haft möjligheten att nominera sin egen Bohjälte – det vill säga en person som gjort en god gärning för någon annan inom boende. Nomineringsfasen avslutades den tionde september och nu presenteras de tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte 2012.

Under sommaren gick startskottet för Bohjälte 2012 och sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Nyköpingsborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor.

Många fina berättelser skickades in och nu har Nyköpingsjuryn, bestående av Magnus Tegerup, sportchef på Nyköpingshockey, Urban Granström, kommunstyrelsens ordförande, samt Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping, utsett de tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte.

De tre finalisterna till Nyköpings Bohjälte är (utan inbördes rangordning):
• Ann Marie Kronvinge – nominering: ”Ann-Marie gjorde tidigare i år en hjälteinsats då hon räddade livet på sin granne som fick akuta hjärtproblem. Hon bryr sig verkligen om sina grannar och har verkligen nära kontakt med dem. Ann-Marie är verkligen en räddare i nöden”!
• Christian och Gittan Sandström - nominering: ”När deras grannars hus brann ner till grunden fick de all hjälp av Christian och Gittan. De ställde verkligen upp för sina grannar och är verkligen värda att bli Nyköpings Bohjältar”!
• Eva Krath – nominering: ”Eva är en väldigt givmild och trevlig person som gärna hjälper sina medmänniskor som är i behov av hjälp. Hon är god man till en person som tyvärr inte har några nära släktingar. Hon har hjälpt honom med mycket mer än vad som krävs av henne som god man. Bland annat då han inte kunde bo kvar i sitt hus och behövde väldigt mycket hjälp med flytt, försäljning och allt runt om kring. Hon är glad och trevlig och vill alltid göra sitt bästa för att hjälpa andra. Därför vill jag nominera henne till Nyköpings Bohjälte”.

– Nu kan vem som helst rösta fram sin favorit på www.bohjalten.se. Omröstningen pågår till den 28 september, därefter vet vi vem Nyköpings Bohjälte är. Denna person har sedan chansen att bli Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012 och får en resa för två till Svenska Hjältar-galan i Stockholm, säger Johan Isoz, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Nyköping. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.


Så utses Bohjälte 2012
Via www.bohjalten.se avgör nu svenska folket vem som blir varje stads Bohjälte i de tio städer som deltar. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Förutom detta kommer samtliga tio lokala Bohjältar att nomineras till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Johan Isoz, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Telefon: 0705-75 79 02
E-post: johan.nykoping@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige