Följ Svensk Fastighetsförmedling

Huddinge blev Årets butik 2013

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2014 11:13 CET

På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick Mikael Meyer och Kristian Perman, franchisetagare och fastighetsmäklare i Huddinge, tillsammans med sina medarbetare ta emot utmärkelse och diplom för att ha placerat sig högst upp på pallen som Årets butik 2013.

-  Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelsen ”Årets butik 2013”. Det har varit ett långsiktigt och målmedvetet arbete som vi inledde för flera år sedan tillsammans med alla våra medarbetare. Resultatet av det arbetet kunde vi se redan år 2011 då vår medarbetare Anna Maria fick utmärkelsen ”Årets assistent”. Och året därpå mottog Ida Andersson priset som ”Årets rookie”. I år toppade vi det långsiktiga arbetet med Årets butik, säger Kristian Perman, franchisetagare och fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Huddinge.

-  Ett stort grattis till alla i Huddinge. Trots att butiken redan tidigare varit starkaste aktören på marknad har man ökat sin försäljning och sina marknadsandelar jämfört med året innan. Ledarskapet i allmänhet, men säljledarskapet i synnerhet, kännetecknas av engagemang, delaktighet och en tävlingsinstinkt utan dess like. De båda ledarna har mer än aktivt delaktig i kedjans utveckling och dess produkter. Man utvecklar hela tiden verksamheten utan att ge avkall på hög kvalitet och stor effektivitet, säger Patrik Axsäter, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling. 


Pris delades även ut till Årets ledare, Årets mäklarassistent och Årets bostadsrätts- och villasäljare.


För ytterligare information och kommentarer kontakta
:
Kristian Perman, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Huddinge.
Tel. 070-832 77 08 eller kristian.perman@svenskfast.se.

Mikael Meyer, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Huddinge.
Tel. 070-818 14 83 00 eller mikael.meyer@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument