Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nöjdast kunder i Skellefteå

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2014 10:48 CET

Varje år delar Svensk Fastighetsförmedling ut pris till bobutiken med ”Mest nöjda kunder” och för 2013 gick priset till bobutiken i Skellefteå.

På ett stort evenemang i Åre den 24 januari fick franchisetagarna Niklas Lohman och Fredrik Lindfors, samt deras medarbetare ta emot utmärkelse samt diplom för att ha kedjans mest nöjda kunder 2013, köpare såväl som säljare. Priset delas ut till den butik i kedjan som sammanvägt av säljare och köpare får högst index på frågorna om nöjd i allmänhet med mäklartjänsten, vilja att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta samt vilja att göra nästa affär med Svensk Fastighetsförmedling.

-  Vi är mycket stolta över att få detta pris. Det är ett bevis på vårt hårda arbete med tydlig och korrekt information till köpare och säljare för en trygg bostadsaffär, säger Fredrik Lindfors, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå.

-  Den absolut viktigaste parametern för verksamheten är att ha nöjda kunder och Skellefteå levererar mäklartjänster med extra hög kvalitet och servicenivå mot sina kunder vilket ger resultat, säger Eskild Möller, Kvalitetsansvarig på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till årets bobutik, årets mäklarassistent och årets bostadsrätts- och villasäljare.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Niklas Lohman franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå
Tel. 070-261 21 04 eller niklas.lohman@svenskfast.se

Fredrik Lindfors, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå
Tel. 070-687 98 89 eller fredrik.lindfors@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 0702- 98 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument