Följ Svensk Fastighetsförmedling

Norrtälje blev årets bobutik 2015

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2016 15:27 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm i fredags fick Lars Karlsson tillsammans med sina kollegor i Norrtälje ta emot priset som "Årets bobutik 2015".

Bostadsmarknaden var glödhet under 2015 och när året summerades visar i stort sett samtliga län på rejäla prisuppgångar på bostadsrätter och villor. I genomsnitt steg priserna med 16 procent på rikets bostadsrätter och med 12 procent på villor. Svensk fastighetsförmedling har haft ett fantastiskt år där värdet av de bostäder de förmedlade uppgick till 65 miljarder, en ökning med 11 miljarder jämfört med 2014.

Av kedjans cirka 230 bobutiker utses varje år tjugo butiker som har utmärkt sig när det gäller försäljningsutveckling, marknadsandelar, ambassadör på orten, relationer med kollegor i grannskapet, arbetssätt och rutiner, nöjda medarbetare och nöjda kunder. Bobutiken i Norrtälje tillhörde en av dessa tjugo. Vid fredagens galamiddag på Waterfront Congress Centre stod det klart att bobutiken i Norrtälje, bland de tjugo bobutikerna, utsetts till den som ansetts ha genomfört den allra bästa prestationen under gångna året. Inför närmare 800 kollegor fick personalen från Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen "Årets bobutik 2015"

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.