Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny ansvarig för People & Culture på Svensk Fastighetsförmedling

Andreas Bedinger kommer att tillträda som ansvarig för People & Culture på Svensk Fastighetsförmedling i början på nästa år. Andreas kommer från SVT och har stor erfarenhet av både affärsledning och HR.

Andreas kommer att ha övergripande ansvar för att utveckla, driva och leda People and Culture-strategin samtidigt som han fungerar som affärsmässigt stöd till VD och ledningsgrupp samt ansvarar för HR-avdelningen. Han kommer att arbeta med att utveckla och implementera det strategiska och operativa HR-arbetet så att det långsiktigt stöttar Svensk Fastighetsförmedlings mål och strategier samt stärker Svensk Fastighetsförmedlings arbetsgivarvarumärke.

- Vi har påbörjat en väldigt viktig kulturresa och en kompetensförflyttning och Andreas blir en bärande del för att fortsätta och driva kulturresan, bidra till att nå våra affärsmål och fortsätta vårt långsiktiga arbete med kompetensförsörjning. Vi är extremt nöjda med denna rekrytering och hade ett svårt val med väldigt hög nivå på alla kandidater men Andreas erfarenhet, både inom HR och direkt i affären, i kombination med hans personlighet var en perfekt match, säger Liza Nyberg, VD Svensk Fastighetsförmedling/Översta Förmedlingsbolaget.

Idag arbetar Andreas på SVT som Divisionschef Programdivisionen och har kontinuerligt arbetat omväxlande med HR och bland annat som Tv-chef.

- SFAB känns som en stabil, anrik och samtidigt alert aktör med en spännande pågående kulturresa och affärsmål framåt som jag ser fram emot att driva tillsammans med övriga i koncernledningen samt kollegorna och teamet inom P&C-delen, säger Andreas.

- Jag känner mig glad, motiverad och hedrad över förtroendet att kliva in som CPCO i koncernledningen på Svensk Fastighetsförmedling. Det är med ödmjukhet men stor nyfikenhet jag kliver in i en för mig helt ny bransch där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter i utvecklingsarbetet framåt.

  Ämnen

  Kategorier


  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Kontakter

  Henrik Freudenthal

  Henrik Freudenthal

  Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
  Kaisa Lundberg

  Kaisa Lundberg

  Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821

  Vi skapar hållbara boendeliv

  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Svensk Fastighetsförmedling
  Vasagatan 28
  11120 Stockholm
  Sverige