Gå direkt till innehåll
Nytt sätt att gå på visning lagom till Halloween - vågar du hälsa på hos familjen Zombie?

Pressmeddelande -

Nytt sätt att gå på visning lagom till Halloween - vågar du hälsa på hos familjen Zombie?

3D-visningar är en ny tjänst, hos Svensk Fastighetsförmedling, som levereras i samarbete med företaget Objekt 360. Bobutiken på Östermalm var först med att prova tjänsten i juli och nu erbjuds den i mäklarkedjans 230 bobutiker över hela Sverige. I samband med Halloween har Svensk Fastighetsförmedling och bobutiken i Vasastan i Stockholm bestämt sig för att genomföra en läskigare försäljning. Genom 3D-teknik, och med en mycket modig säljare, har de därför låtit familjen Zombie flytta in i lägenheten på Wallingatan.

– Vi ville hitta på något roligt kring Halloween och hade en säljare som ville använda sig av vår 3D-visning. Det är fantastiskt att vi kan erbjuda våra kunder den här spännande och interaktiva tjänsten. Säljarna har nu större möjlighet att maximera antalet visningar av sina bostäder, vilket ökar möjligheterna att snabbt hitta fler möjliga köpare och göra en bra affär, säger Saga Hallström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan.

Den nya tjänsten ger bostadsspekulanter möjlighet att uppleva och utvärdera en bostad i förväg eller kika på den i lugn och ro efter visningen. Bostaden fotas med speciella kameror och genom en unik teknisk lösning skapas interaktiva 3D-vyer av bostaden. Vyerna paketeras sedan till en 3D-visning som man kan besöka via bostadsannonsen på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla våra erbjudanden och vill alltid ligga i framkant när det gäller teknisk och digital innovation. 3D-visning av bostäder är ett bra sätt för spekulanter som bor på andra orter eller av andra skäl inte har möjlighet att vara med på en vanlig visning. Genom 3D-visningen har vi ett bra komplement till den traditionella visningen. Dessutom skänker vi just nu fem kronor till Barncancerfonden för varje 3D-visningsgäst på denna bostad*, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Besök 3D-visningen med Zombies på Wallingatan 31:

http://www.svenskfast.se/bostadsratt/stockholm/stockholm/stockholm/sankt-erik/city-norrmalm/wallingatan-31--2-tr/110008

3D-visningen utan zombies:

https://my.matterport.com/show/?m=tEtM1r6h2hY

Se samtliga bostäder med 3D-visning:

https://www.svenskfast.se/bostad?sw=3D

Om 3D-visning och tekniken bakom Objekt360
En specialkamera från Matterport ställs ut i rummet och tar snabbt tusentals bilder och mätpunkter, i ett snurr. För att fotografera en enrummare med kök och badrum krävs ett 10-tal olika kameraplaceringar. Bildfilerna skickas sedan upp i servrar där de renderas och modelleras för att skapa det digitala rummet. En komplett fotografering av en tvårumslägenhet på 70 kvadratmeter tar ca 40-60 minuter.
Läs mer om 3D-visning här:
http://www.mynewsdesk.com/se/objekt360/

För ytterligare information, kontakta:

Dan Sjöholm, presstalesman

Mail: dan.sjoholm@svenskfast.se

Mobil: 0708–27 52 20

Följ oss gärna påwww.svenskfast.se

www.mynewsdesk.com

facebook.com/svenskfast

twitter.com/svenskfast

@svenskfast på instagram

*upp till 50 000kr

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige