Följ Svensk Fastighetsförmedling

Piteåmäklare bäst i landet

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2013 10:17 CET

I fredags kväll delade Svensk Fastighetsförmedling ut pris till kedjans tio bästa butiker under 2012. På ett stort evenemang i Göteborg fick Per Lundgren och Rikard Fahlman, franchisetagare och fastighetsmäklare i Piteå, samt alla deras medarbetare ta emot utmärkelse och diplom för att ha placerat sig högst upp på pallen i bobutikernas tio-i-topp och därmed bli Årets butik 2012.

-  Det är givetvis fantastiskt kul att få denna utmärkelse. Vi har svävat som på moln sen i fredags kväll. Vi har varit bland tio i topp flera gånger och nu äntligen räckte det ända fram. Det var extra speciellt att i morse hälsa alla medarbetare välkomna till kedjans bästa butik, säger Rikard Fahlman.

-  Ett stort grattis givetvis till Piteå. Ledarskapet i allmänhet men säljledarskapet i synnerhet kännetecknas av engagemang och delaktighet vilket leder till gott resultat. Piteåbutiken är sedan tidigare den starkaste aktören på marknaden men har trots det ökat sin försäljning och marknadsandelar ytterligare jämfört med året innan. Per och Rikard utvecklar hela tiden verksamheten utan att ge avkall på hög kvalitet och stor effektivitet, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Kedjans bästa villasäljare
Rikard och Per fick under kvällen även ta mot 2:a respektive 3:e pris för flest sålda villor och fritidshus under 2012 och deras kollega Andreas Bergström kom på en 4:e plats. Under 2012 sålde Rikard Fahlman 76 bostäder, Per Lundgren 75 och Andreas Bergström 67. Förstaplatsen kneps även i år av Roland Sjölin i Arboga med 105 försäljningar.


Landets 10 bästa bobutiker 2012 (i bokstavsordning)
Arboga
Farsta
Gävle
Hisingen
Huddinge
Jönköping
Karlskrona
Nynäshamn
Piteå
Trosa

Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Per Lundgren, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Piteå.
Tel. 070-281 61 00 eller per.pitea@svenskfast.se.

Rikard Fahlman, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Piteå.
Tel. 070-269 06 90 eller rikard.pitea@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.


Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument