Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling i Sundsvall får ny regi – rutinerad duo från Östersund och Åre tar över

Franchisetagarna från Östersund, Åre och Vemdalen tar över Sundsvallsregionen med stora ambitioner.

Jonas Fagergren och Erik Olofsson har framgångsrikt utvecklat Svensk Fastighetsförmedling i Östersund, Vemdalen och i Åre där de gått från noll till marknadsledande på 5 år. Nu planerar de att upprepa bedriften i Sundsvall.

- Vi kommer med stort självförtroende, stor tro på regionen och de goda egenskaper som gjort oss framgångsrika i Östersund. Och till skillnad från starten i Åre så börjar vi inte på noll, det finns redan förmedlingsuppdrag, duktiga och hungriga mäklare och det finns redan ett etablerat, starkt varumärke i Sundsvall, säger Erik Olofsson.

- Vi ser att Sundsvall är i en expansiv fas och med många spännande nybyggnationer, något som vi har stor erfarenhet av. Dessutom ser vi att det finns mycket att hämta i synergier genom att vi nu har en stor del av mitt-Sverige genom Östersund, Åre och Sundsvall och det finns många som har både fritidsboende och fast boende inom de regionerna, säger Jonas Fagergren. Vi ser att vi kan bli ännu starkare genom vår storlek, vårt engagemang och vår erfarenhet.

- Antalet bostadsaffärer är fortfarande lägre än vad som det finns behov av. Men nu när vi ser en begynnande avtrappning i inflationen och det finns indikationer på att vi nått toppen av räntenivåerna kommer bostadsmarknaden att ta fart igen och Sundsvallsregionen är ett av de områden där vi tror att det kommer att märkas mest, säger Erik Olofsson.

  Ambitionsnivån är hög. Det uttalade målet är att växa till 8 - 10 anställda inom 5 år och med en bra bas på plats och många förfrågningar så är de förhoppningsfulla.


  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Kontakter

  Henrik Freudenthal

  Henrik Freudenthal

  Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22

  Vi skapar hållbara boendeliv

  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Svensk Fastighetsförmedling

  Vasagatan 28
  11120 Stockholm
  Sverige