Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling lanserar Bo ihop-test

Pressmeddelande   •   Jun 14, 2013 08:21 CEST

Svensk Fastighetsförmedling lanserar nu Facebook-testet Bo ihop. I testet får man på ett lättsamt och roligt sätt svar på om man passar att bo ihop med någon, eller inte. Testet är framtaget tillsammans med relationsexperten Katerina Janouch som även ger sina bästa relationstips. 

I Svensk Fastighetsförmedlings nya Bo ihop-test får deltagarna svara på 10 personlighetsfrågor kopplade till relationer och boende. Beroende på vilka svarsalternativ som anges, avgör det sammanlagda resultatet om deltagaren är redo att bo ihop med någon. 


– Testet kan göras oavsett om man är singel, särbo eller sambo och är ett roligt sätt att ta reda på om man är sambomaterial eller inte. Bo ihop-testet är gjort med glimten i ögat och mycket humor och är därmed inget vetenskapligt test, säger Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling. 

Här hittar du Bo ihop-testet, som även kan göras i mobilen: https://svenskfastapp.se/boihop/test

PR-byrå: Agency Produktionsbyrå: MarsApril.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Bessie Wedholm, presschef på Svensk FastighetsförmedlingTelefon: 070-298 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DNB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument