Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedlings hemsida bäst igen

För andra året i rad är Svensk Fastighetsförmedling vinnare i Web Service Award, en omfattande undersökning av svenska webbplatser. Över 100 000 webb­platsbesökare har rankat webbplatser utifrån bland annat användar­vänlighet och servicekvalitet.

Svensk Fastighetsförmedlings hemsida fortsätter att vara en av Sveriges bästa. Siten är även en av Sveriges mest besökta. Enligt juryn i Web Service Award visar Svensk Fastighetsförmedlings webbplats "på en omsorg om besökarna som går utöver det vanliga. Besökarna får ett mervärde av sitt besök tack vare sidans användar­vänlighet och detaljrikedom."

- Alla ska kunna ha nytta av vår sajt oavsett om man är i en köp- sälj- eller boendefas. Vi kan hjälpa till med allt som rör boende och det försöker vi tydliggöra på ett användarvänligt sätt. Under förra året utvecklade vi bland annat vår nya tjänst "Min Bostad" som är alla bostadsintresserades egen sida på vår sajt. Vi har också satsat mycket på valmöjligheter för kunden - att kunna nå våra tjänster från mobilen. Vi är jätteglada över att kunderna uppskattar våra satsningar och det kommer att hända mycket mer under 2009, säger Gunilla Mattsson, ansvarig för digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling.

150 webbplatser har deltagit i undersökningen. Svensk Fastighetsförmedling vann i kategorin Information & Service. Övriga nominerade i kategorin var ICA Banken, Prevent och Teknikföretagen. Vinnare i de två andra kategorierna var Kungliga Operan (samhällsinformation) och Bokus (e-handel).

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Gunilla Mattsson, ansvarig digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling
Tfn: 08-505 358 29
E-post: gunilla.mattson@svenskfast.se

Om Web Service Award
Web Service Award är en omfattande undersökning av Sveriges webbplatser och genomfördes för nionde året i rad. Det är webbplatser som har fått högst andel nöjda besökare under året som nomineras av juryn. Undersökningen baseras på besökarnas åsikter om användarvänlighet, information och kontaktmöjligheter på Sveriges webbplatser.

Juryn består av Andreas Krohn, informationschef Stockholms Handelskammare; Richard Gatarski, Weconverse; Cecilia Olin, Affärsjurist JBCO; Bugge Woldner, webbmaster på Sveriges Annonsörer; Morgan Öberg informationschef Sveriges Reklamförbund; Richard Du Rietz, Styr.ordf. för Web Service Award.

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR-koncernen. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlande drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på www.svenskfast.se

Ämnen

Taggar


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige