Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedlings hemsida bäst igen

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2009 13:21 CET

För andra året i rad är Svensk Fastighetsförmedling vinnare i Web Service Award, en omfattande undersökning av svenska webbplatser. Över 100 000 webb­platsbesökare har rankat webbplatser utifrån bland annat användar­vänlighet och servicekvalitet.

Svensk Fastighetsförmedlings hemsida fortsätter att vara en av Sveriges bästa. Siten är även en av Sveriges mest besökta. Enligt juryn i Web Service Award visar Svensk Fastighetsförmedlings webbplats "på en omsorg om besökarna som går utöver det vanliga. Besökarna får ett mervärde av sitt besök tack vare sidans användar­vänlighet och detaljrikedom."

- Alla ska kunna ha nytta av vår sajt oavsett om man är i en köp- sälj- eller boendefas. Vi kan hjälpa till med allt som rör boende och det försöker vi tydliggöra på ett användarvänligt sätt. Under förra året utvecklade vi bland annat vår nya tjänst "Min Bostad" som är alla bostadsintresserades egen sida på vår sajt. Vi har också satsat mycket på valmöjligheter för kunden - att kunna nå våra tjänster från mobilen. Vi är jätteglada över att kunderna uppskattar våra satsningar och det kommer att hända mycket mer under 2009, säger Gunilla Mattsson, ansvarig för digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling.

150 webbplatser har deltagit i undersökningen. Svensk Fastighetsförmedling vann i kategorin Information & Service. Övriga nominerade i kategorin var ICA Banken, Prevent och Teknikföretagen. Vinnare i de två andra kategorierna var Kungliga Operan (samhällsinformation) och Bokus (e-handel).

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Gunilla Mattsson, ansvarig digitala medier på Svensk Fastighetsförmedling
Tfn: 08-505 358 29
E-post: gunilla.mattson@svenskfast.se

Om Web Service Award
Web Service Award är en omfattande undersökning av Sveriges webbplatser och genomfördes för nionde året i rad. Det är webbplatser som har fått högst andel nöjda besökare under året som nomineras av juryn. Undersökningen baseras på besökarnas åsikter om användarvänlighet, information och kontaktmöjligheter på Sveriges webbplatser.

Juryn består av Andreas Krohn, informationschef Stockholms Handelskammare; Richard Gatarski, Weconverse; Cecilia Olin, Affärsjurist JBCO; Bugge Woldner, webbmaster på Sveriges Annonsörer; Morgan Öberg informationschef Sveriges Reklamförbund; Richard Du Rietz, Styr.ordf. för Web Service Award.

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR-koncernen. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlande drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på www.svenskfast.se