Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Tova Granlund är Örebros Bohjälte 2012

Örebros Bohjälte 2012 heter Tova Granlund. Tova blev nominerad för sin givmildhet och positiva energi. Hennes nominering fick överlägset flest röster hela 486 i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Örebros Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Örebroarna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. Och i går utsågs alltså Örebros egen Bohjälte i Tova Granlund som på den klassiska frågan om hur det känns svarar:

– Det är ju inte klokt att så många har röstat på mig. Det känns fantastiskt! Jag omges av otroliga människor och att själv kunna ge något tillbaka och att få ett kvitto på att det faktiskt uppskattas är ovärderligt. Jag tycker egentligen inte att jag är snällare än någon annan utan jag tror att många fler än jag förtjänar att uppmärksammas för sina insatser, säger Tova Granlund, Örebros Bohjälte 2012.

– Tova Granlund är ett perfekt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina medmänniskor och är en riktig glädjespridare. Tova är också en väldigt omtänksam person och en värdig vinnare av Örebros Bohjälte 2012, säger Fredrik Sevelin, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

I går prisades Tova Granlund för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Köpmangatan 3. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Tova Granlunds Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går hon nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Nomineringen som gjorde Tova Granlund till Örebros Bohjälte:
Tova är en fantastisk kvinna med stort hjärta och som alltid har tid för andra. Hon är en vitamininjektion för människor i sin omgivning. Tova sprider alltid positiv energi och håller alltid sitt hem öppet för andra, både grannar, vänner och kollegor, trots att hon själv har det svårt ibland. Hem till Tova är man alltid välkommen, där får alla en dos av värme och hon dömer ingen. Tova är en otroligt fin kvinna och efter att man träffat henne har man alltid ett leende på läpparna, så är det bara!

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Örebro. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Fredrik Sevelin, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Telefon: 070 - 659 35 01
E-post: fredrik.s.orebro@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Taggar


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Relaterat material

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige