Följ Svensk Fastighetsförmedling

Två Luleåtjejer utnämnda till ”Årets mäklarassistent 2015”

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2016 13:48 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare i bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm i fredags fick Sanna Pohjanen och Sabina Högling priset som "Årets mäklarassistent 2015"

Bostadsmarknaden var glödhet under 2015 och när året summerades visar i stort sett samtliga län på rejäla prisuppgångar på bostadsrätter och villor. I genomsnitt steg priserna med 16 procent på rikets bostadsrätter och med 12 procent på villor. Svensk fastighetsförmedling har haft ett fantastiskt år där värdet av de bostäder de förmedlade uppgick till 65 miljarder, en ökning med 11 miljarder jämfört med 2014.

Inför närmare 800 kollegor fick Sanna och Sabina i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen "Årets mäklarassistent 2015" Årets mäklarassistent ska på ett betydelsefullt sätt ha bidragit till goda försäljningsresultat i butiken och hela 30 mäklarassistenter från olika delar av landet var nominerade. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Waterfront Congress Centre, Stockholm. – Otroligt roligt och hedrande att få ta emot denna utmärkelse. Känner mig lyckligt lottad att få ha så fantastiska kollegor och att varje dag få träffa nya trevliga kunder säger Sabina Högling.

"Sanna och Sabina är mycket professionella i sitt arbete, exempelvis behandlar man samtliga kunder, samarbetspartners och medarbetare med stor respekt och lyhördhet. Ett annat exempel är att bägge två alltid fokuserar på framförhållning och affärsmässighet vilket gör att dom är mycket bra på att analysera vad som är viktigaste arbetsuppgiften för stunden. Sanna och Sabinas fina arbete under 2015 har varit starkt bidragande till att vår butik har mycket god sammanhållning samt att kontoret har haft sitt bästa år någonsin med en försäljningsökning på 36 % jämfört med 2014."

- Det känns otroligt roligt att få utmärkelsen och att vårt jobb som mäklarassistenter uppmärksammas. Jag är väldigt glad över att få tillhöra Svensk Fastighetsförmedling och uppleva att mina insatser har bidragit till att vi har blivit marknadsledande i Luleå, säger Sanna Pohjanen.

För ytterligare information, kontakta:

Sabina Högling
Mail: sabina.hogling@svenskfast.se
Mobil: 0727-07 00 99

Sanna Pohjanen
Mail: sanna.pohjanen@svenskfast.se
Mobil: 0701-01 40 72

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.