Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vera Milakovic är Malmös Bohjälte 2012

Malmös Bohjälte 2012 heter Vera Milakovic. Vera blev nominerad för sin omtänksamhet och sitt engagemang i grannskapet. Hennes nominering fick överlägset flest röster med hela 313 i den omröstning som avslutades i söndagskväll.

Den 17 juli startade jakten på Malmös Bohjälte 2012. Sedan dess har Svensk Fastighetsförmedling uppmanat Malmöborna att nominera personer som förtjänar att uppmärksammas för att de gjort en behjärtansvärd insats för sina medmänniskor. Och i går utsågs alltså Malmös egen Bohjälte, Vera Milakovic, som är väldigt smickrad av utmärkelsen.

– Jag uppskattar det verkligen och det känns alltid lite förvånande att människor lägger märke till vad man gör. Att någon faktiskt bryr sig är fantastiskt. Jag tror innerst inne att vi människor behöver varandra vare sig man bor grannar eller inte. Det gäller att ställa upp för varandra och om man kan bidra så tycker jag att man ska göra det, säger Vera Milakovic, Malmös Bohjälte 2012.

– Vera Milakovic är ett perfekt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina grannar med såväl stort som smått. Hon är en väldigt omtänksam person och en värdig vinnare av Malmös Bohjälte 2012, säger Martin Filipsson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

I går prisades Vera Milakovic för sina insatser vid en ceremoni i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutik på Järnvägsgatan 38. Som en av tio lokala Bohjältar runt om i landet kommer Vera Milakovics Bohjälte-insats också att nomineras till Svenska Hjältar.

Dessutom går hon nu vidare till ett juryförfarande där en riksjury väljer ut Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Nomineringen som gjorde Vera Milakovic till Malmös Bohjälte:
Vera städar och håller rent i tvättstugan i vårt hyreshus, hon ställer alltid upp och hjälper alla grannar med stort som smått. Hon hjälper också till att ta hand om andras lägenheter när de är bortresta. Vera är en Bohjälte i dess sanna bemärkelse.

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 efterlyser man lokala Bohjältar på tio orter i Sverige, däribland Malmö. Syftet är att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende.

Om fortsättningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
I går korades tio lokala Bohjältar på olika orter runt om i landet. Bland de tio lokala Bohjältarna kommer sedan en riksjury välja ut en person som blir ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”. Denne får, utöver äran, en resa för två till Stockholm med en hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december. Den övergripande vinnaren presenteras på torsdag den 4 oktober. Samtliga tio lokala Bohjältar nomineras också till Svenska Hjältar.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Martin Filipsson, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Telefon: 0708 - 23 82 04
E-post: martin.filipsson@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702 - 98 38 01
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se

Om partnerskapet
Svensk Fastighetsförmedling är för andra året i rad partner till Svenska Hjältar. För sjätte året i rad hyllar Aftonbladet vardagshjältar som har hjälpt och inspirerat sina medmänniskor. Liksom tidigare år hyllas hjältarna under en galakväll i december på Cirkus i Stockholm. Läs mer på www.svenskfast.se/svenskahjaltar.

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB. Kedjan har idag över 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare. Under 2011 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor. Läs mer på www.svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige