Gå direkt till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling fick utmärkelsen ”Sveriges bästa intranät”

Nyhet -

Svensk Fastighetsförmedling fick utmärkelsen ”Sveriges bästa intranät”

Igår offentliggjordes vinnaren i ”Sveriges bästa intranät” och Svensk Fastighetsförmedling kammade hem segern.

Tävlingen anordnas av RIM, Redaktörer interna medier, en förening för alla som arbetar med interna medier såväl inom privata företag som offentlig verksamhet och organisationer. I tävlingsbidraget ingick att skicka in syfte, mål, visa funktionalitet, skärmdumpar samt exempel på redaktionell text och den senaste utvärderingen.

Annika Ljung, Informationschef och Anna Söderblom, projektledare och redaktör fick igår ta emot priset på Moderna museet i Stockholm:

– Det känns såklart väldigt roligt! Det tyder på att vi ligger i framkant i vårt sätt att tänka och arbeta med intranät och internkommunikation. Det gör oss ännu mer taggade att ha en hög ambitionsnivå när vi fortsätter att utveckla intranätet och arbeta med innehållet.

Svensk Fastighetsförmedling lanserade det nya intranätet hösten 2013 i samarbete med leverantören Valtech.

Juryns motivering
"Fullt fokus på affären. En bättre beskrivning av Svensk Fastighetsförmedlings intranät Sfären går inte att ge. Och det är också det bästa betyg ett intranät kan få. Från startsidans spelinfluerade och personliga säljstatistik till hur försäljningsprocessen integrerats i strukturen är det tydligt att Sfären handlar om affären. De redaktionella texterna håller hög kvalitet, och är även de nära kopplade till kedjans verksamhet. Detta tillsammans med enkla sociala möjligheter och, framförallt, goda utvärderingsresultat gör Svensk Fastighetsförmedling till en värdig vinnare av Sveriges bästa intranät 2014."


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige