Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling fick utmärkelsen ”Sveriges bästa intranät”

Nyhet   •   Maj 09, 2014 11:53 CEST

Igår offentliggjordes vinnaren i ”Sveriges bästa intranät” och Svensk Fastighetsförmedling kammade hem segern.

Tävlingen anordnas av RIM, Redaktörer interna medier, en förening för alla som arbetar med interna medier såväl inom privata företag som offentlig verksamhet och organisationer. I tävlingsbidraget ingick att skicka in syfte, mål, visa funktionalitet, skärmdumpar samt exempel på redaktionell text och den senaste utvärderingen.

Annika Ljung, Informationschef och Anna Söderblom, projektledare och redaktör fick igår ta emot priset på Moderna museet i Stockholm:

– Det känns såklart väldigt roligt! Det tyder på att vi ligger i framkant i vårt sätt att tänka och arbeta med intranät och internkommunikation. Det gör oss ännu mer taggade att ha en hög ambitionsnivå när vi fortsätter att utveckla intranätet och arbeta med innehållet.

Svensk Fastighetsförmedling lanserade det nya intranätet hösten 2013 i samarbete med leverantören Valtech.

Juryns motivering
"Fullt fokus på affären. En bättre beskrivning av Svensk Fastighetsförmedlings intranät Sfären går inte att ge. Och det är också det bästa betyg ett intranät kan få. Från startsidans spelinfluerade och personliga säljstatistik till hur försäljningsprocessen integrerats i strukturen är det tydligt att Sfären handlar om affären. De redaktionella texterna håller hög kvalitet, och är även de nära kopplade till kedjans verksamhet. Detta tillsammans med enkla sociala möjligheter och, framförallt, goda utvärderingsresultat gör Svensk Fastighetsförmedling till en värdig vinnare av Sveriges bästa intranät 2014."