Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets fastighetsmäklar-rookie är från Nacka

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2015 13:39 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Stockholms i lördags fick Caroline Baarsen från bobutiken i Nacka priset som ”Årets rookie 2014”.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Inför 750 kollegor fick Caroline Baarsen från bobutiken i Nacka i lördags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen som "Årets rookie 2014". Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram unga medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser med hög kvalitet. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. Efter prisutdelningen deltog Caroline i en galamiddag i Blå hallen i Stockholms stadshus.

"Caroline Baarsen började som fastighetsmäklare sommaren 2013. Hon har en tävlingsinstinkt som smit­tar av sig på arbetskamrater, samarbets­part­ners och kunder. Redan det första hela året är pris­taga­ren en av ortens bästa mäklare och har, enligt våra undersökningar, fantastiskt nöjda kunder. Caroline är ett före­döme för andra genom sitt arbetssätt, sin entusiasm och positiva inställning", säger Nils Lagerlöf, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

"Det här priset har varit mitt mål sedan jag började på Svensk Fastighetsförmedling för drygt 1,5 år sedan. Hela tiden har jag kämpat för att verkligen ge mina kunder allt, så att de blir nöjda och rekommenderar mig till sina bekanta. Jag älskar mitt jobb och mina kunder och är jätteglad och stolt över den här utmärkelsen", säger Caroline Baarsen, fastighetsmäklare på Svensk Fastighets­för­med­ling i Nacka.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Caroline Baarsen, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nacka. Tfn 0709-100 196, caroline.baarsen@svenskfast.se

Dan Sjöholm, presstalesman bostadsmarknaden, prisutveckling, trender, mäklarfrågor m.m. Tfn 08-505 358 42, dan.sjoholm@svenskfast.se

Följ oss på:

www.svenskfast.sewww.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling

facebook.com/svenskfast • twitter.com/#svenskfast • instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.
Läs mer på svenskfast.se