Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets ledare 2014 finns i Kalmar

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2015 13:31 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Stockholm i lördags fick Pierre Petersson, personal- och försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling Sydost pris som Årets ledare 2014.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Inför 750 kollegor fick Pierre Petersson, Kalmar i lördags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets ledare 2014”. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram chefer som genom ett engagerat, målstyrt och coachande ledarskap är ett föredöme för andra ledare. 19 chefer från olika delar av landet var nominerade. I Pierre Peterssons uppgift ligger att coacha och stötta 75 medarbetare fördelade på 23 bobutiker från Oskarshamn i norr till Simrishamn i Söder. Efter prisutdelningen deltog Pierre i en galamiddag i Blå hallen, Stockholm.

"Pierre Petersson har en fantastisk förmåga att skola in nya medarbetare och omge sig med ett energiskt och sammansvetsat gäng. Han är snabb att ta till sig nyheter och prova annorlunda arbets­sätt som han sedan tar vidare till sina medarbetare. Han är ett föredöme i sitt ledarskap och delar gärna och ofta med sig av sina erfarenheter och kunskaper till kolleger i kedjan", säger Eva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

"Jag är jätteglad för priset, som visar att hårt och engagerat arbete ger utdelning. Vi har gjort ett kanonår i hela kedjan så det är betydligt fler än jag som har presterat utöver det vanliga", säger Pierre Petersson, personal- och försäljningschef Svensk Fastighetsförmedling i Sydost.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Pierre Petersson, personal- och försäljningschef Svensk Fastighetsförmedling i Sydost. Tfn 0708-73 31 76, pierre.petersson@svenskfast.se

Dan Sjöholm, presstalesman bostadsmarknaden, prisutveckling, trender, mäklarfrågor m.m.

Tfn 08-505 358 42, dan.sjoholm@svenskfast.se

Följ oss på:

www.svenskfast.sewww.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling

facebook.com/svenskfast • twitter.com/#svenskfast • instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.
Läs mer på svenskfast.se