Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets mäklarassistent är från Kungälv

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2013 11:41 CET

På ett stort evenemang i Göteborg fredag den 25 januari delade Svensk Fastighetsförmedling ut pris till ”Årets mäklarassistent”. Marianne Johansson från Svensk Fastighetsförmedling i Kungälv fick i år ta emot utmärkelse och diplom för att ha blivit utsedd till ”Årets mäklarassistent”. 

- Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Kunden är alltid i fokus för mig, från första till sista timmen på jobbet och tack vare världens bästa arbetskollegor är det alltid lika inspirerande att arbeta som mäklarassistent, säger Marianne Johansson, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Kungälv.

- Våra mäklarassistenter betyder otroligt mycket för kedjan. Deras prestationer går inte att mäta i siffror. Årets mäklarassistent har beskrivits med bland annat följande ord: omtänksam och hjälpsam, flexibel och oumbärlig. Marianne har stenkoll och är en given nyckelperson, delaktig i såväl stora som små beslut, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare. Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljningsvolymer, effektivitet och kvalitet. Bäst i år var bobutiken i Piteå. 

Landets 10 bästa bobutiker 2012 (i bokstavsordning)
Arboga
Farsta
Gävle
Hisingen
Huddinge
Jönköping
Karlskrona
Nynäshamn
Piteå
Trosa


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Marianne Johansson, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Kungälv.
Tel. 0303-21 10 53 eller marianne.kungalv@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DNB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.