Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets mäklarassistent är från Uppsala

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2014 13:57 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets mäklarassistent” inom kedjan. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari mottog Helena Jederström och Linda Frisk från Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala utmärkelsen.

-  Vi är otroligt stolta och glada att vi tillsammans har fått utmärkelsen” Årets mäklarassistent 2013”. Med 20 och 14 år i kedjan har vi järnkoll på de flesta processer och system.  Vi hjälper våra 17 mäklare med allt som sker efter skrivet kontrakt. Förutom det jobbar Helena bland annat med marknadsföringen i Uppsala och Linda med nyproduktionsprojekt. Vi kompletterar varandra som handen i handsken och vi försöker alltid bidra till en positiv anda i butiken som smittar av sig till alla våra härliga kollegor och kunder i Uppsala, säger Helena Jederström och Linda Frisk i en kommentar.

-  Våra mäklarassistenter betyder otroligt mycket för kedjan. Deras prestationer går inte att mäta i siffror. Både Helena och Linda har jobbat länge inom kedjan och kan alla system och processer. De har en glädje och entusiasm som smittar av sig på alla kolleger. Våra mäklarassistenter är nyckelpersoner i verksamheten och oerhört viktiga för att vardagen ska fungera för alla i en bobutik och för att en bobutik ska nå framgång. Det är viktigt att de får det erkännandet, säger Peo Mårtensson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik och Årets säljare.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Helena Jederström, mäklarassistent Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
Tel. 0708-14 31 31 eller helena.jederstrom@svenskfast.se

Linda Frisk, mäklarassistent Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
Tel. 076-611 66 39 eller linda.frisk@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.