Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets mäklarassistent är från Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets mäklarassistent” inom kedjan. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari mottog Helena Jederström och Linda Frisk från Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala utmärkelsen.

-  Vi är otroligt stolta och glada att vi tillsammans har fått utmärkelsen” Årets mäklarassistent 2013”. Med 20 och 14 år i kedjan har vi järnkoll på de flesta processer och system.  Vi hjälper våra 17 mäklare med allt som sker efter skrivet kontrakt. Förutom det jobbar Helena bland annat med marknadsföringen i Uppsala och Linda med nyproduktionsprojekt. Vi kompletterar varandra som handen i handsken och vi försöker alltid bidra till en positiv anda i butiken som smittar av sig till alla våra härliga kollegor och kunder i Uppsala, säger Helena Jederström och Linda Frisk i en kommentar.

-  Våra mäklarassistenter betyder otroligt mycket för kedjan. Deras prestationer går inte att mäta i siffror. Både Helena och Linda har jobbat länge inom kedjan och kan alla system och processer. De har en glädje och entusiasm som smittar av sig på alla kolleger. Våra mäklarassistenter är nyckelpersoner i verksamheten och oerhört viktiga för att vardagen ska fungera för alla i en bobutik och för att en bobutik ska nå framgång. Det är viktigt att de får det erkännandet, säger Peo Mårtensson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik och Årets säljare.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Helena Jederström, mäklarassistent Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
Tel. 0708-14 31 31 eller helena.jederstrom@svenskfast.se

Linda Frisk, mäklarassistent Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
Tel. 076-611 66 39 eller linda.frisk@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Ämnen

Taggar


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Relaterat material

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige