Gå direkt till innehåll
Årets rookie är från Stenungsund

Pressmeddelande -

Årets rookie är från Stenungsund

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets rookie” inom kedjan. 2013 års utmärkelse gick till fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund. 

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny ung medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats under hög kvalité. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund stega upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets rookie” 2013.

-  Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Det har varit ett otroligt första år, med mycket jobb och många nya kundrelationer. Utmärkelsen är ett fint betyg för mig. Jag är dock inte ensam om min framgång då jag har ett mycket bra team i bobutiken som stöttat och hjälpt mig. Enligt Svensk Fastighetsförmedlings kundnöjdhetsindex hade jag under 2013 haft 100 procent nöjda kunder, både köpare och säljare. Och min ambition är givetvis att fortsätta utöva mitt yrke och erbjuda våra mäklartjänster på samma höga nivå även framöver. Det är det allra viktigaste, säger Andreas Lidenfors.

-  Andreas började för drygt ett år sedan i kedjan och har en tävlingsinstinkt som smittar av sig på arbetskamrater, samarbetspartners och kunder.  Första hela året är pristagaren en av ortens bästa mäklare. Andreas är ett föredöme för andra genom sitt arbetssätt, sin smittande entusiasm, positiva inställning och arbetssätt, säger Eva Karlsson, försäljningschef Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik, Årets mäklarassistent och Årets säljare.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Andreas Lidenfors, fastighetsmäklare påSvensk Fastighetsförmedling i Stenungsund.
Tel. 070-381 66 47 eller andreas.lidenfors@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige