Följ Svensk Fastighetsförmedling

Årets rookie är från Stenungsund

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2014 14:31 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets rookie” inom kedjan. 2013 års utmärkelse gick till fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund. 

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny ung medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats under hög kvalité. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund stega upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets rookie” 2013.

-  Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Det har varit ett otroligt första år, med mycket jobb och många nya kundrelationer. Utmärkelsen är ett fint betyg för mig. Jag är dock inte ensam om min framgång då jag har ett mycket bra team i bobutiken som stöttat och hjälpt mig. Enligt Svensk Fastighetsförmedlings kundnöjdhetsindex hade jag under 2013 haft 100 procent nöjda kunder, både köpare och säljare. Och min ambition är givetvis att fortsätta utöva mitt yrke och erbjuda våra mäklartjänster på samma höga nivå även framöver. Det är det allra viktigaste, säger Andreas Lidenfors.

-  Andreas började för drygt ett år sedan i kedjan och har en tävlingsinstinkt som smittar av sig på arbetskamrater, samarbetspartners och kunder.  Första hela året är pristagaren en av ortens bästa mäklare. Andreas är ett föredöme för andra genom sitt arbetssätt, sin smittande entusiasm, positiva inställning och arbetssätt, säger Eva Karlsson, försäljningschef Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik, Årets mäklarassistent och Årets säljare.


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Andreas Lidenfors, fastighetsmäklare påSvensk Fastighetsförmedling i Stenungsund.
Tel. 070-381 66 47 eller andreas.lidenfors@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument