Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Emma och Thomas tar över Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping/Oxelösund

Det är två erfarna mäklare som tar över som nya franchisetagare i Nyköping, Emma Winblad von Walter 10 år som mäklare och Thomas Nilsson, 16 år i kedjan. En väl inarbetad marknad som Johan Isoz nu lämnar över efter 17 år till de två kollegorna.

Totalt är de 9 anställda på kontoret som ligger centralt på Bagaregatan 21 i Nyköping. Både Emma och Thomas har arbetat som mäklare i Nyköping och Oxelösund under många år och kan området i detalj. De vet precis vad kunderna som letar bostad är ute efter och efterfrågan på bostäder är stor. - Trots att efterfrågan är stor ser vi att fler och fler av våra kunder använder sig av en tjänst vi har som heter läge +, en förhandsvisning för att man som säljare ska kunna känna av marknaden innan man bestämmer sig för att lägga ut bostaden till försäljning. säger Emma Winblad von Walter, fastighetsmäklare och ny franchisetagare i Nyköping. Det är klokt anser Emma, det gör att man får bästa möjliga start på sin försäljning.

Under åren som gått har de fått förtroendet att förmedla ett stort antal bostäder i regionen, något som de gjort med bravur. I april fick Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen bäst på service i Sverige när Service Score mäter hur svenska konsumenter upplever kundbemötande och service. – Den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi arbetar med rätt fokus. En nöjd kund, både säljare och köpare är det vi alltid strävar efter. Man ska känna att man gjort sitt livs affär när man anlitar oss säger Thomas Nilsson, Fastighetsmäklare och ny franchisetagare i Nyköping.

För ytterligare information, kontakta:
Olof Widaeus, regional försäljningschef
Mail: olof.widaeus@svenskfast.se
Mobil: 072 504 96 59

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är den största rikstäckande och oberoende mäklarkedjan. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från till exempel banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige