Följ Svensk Fastighetsförmedling

Gävlemäklare bland de som sålde flest bostadsrätter under 2012

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2013 15:45 CET

På ett stort evenemang i Göteborg fredag den 25 januari tog Eva Erkers Löfstrand på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle emot 2:a pris för att ha sålt flest bostadsrätter i kedjan under 2012. Förstaplatsen kneps även i år av Anders Ångström från Hägersten och på tredje plats kom Christian Österberg från Jönköping. 

- I antal affärer är bostadsrätter vårt största objektslag. Evas prestation under 2012 är fantastisk. Speciellt med tanke på att bostadsmarknaden under 2012 präglades av finansiell oro samt försiktighet och längre försäljningstider.  Bostadsrättsmarknaden är väldigt snabbrörlig och förändringar kan ske mer eller mindre över en natt. Därför gäller det att som mäklare att ständigt vara på topp och lyhörd för de förändringar som sker för att snabbt kunna anpassa sig till rådande omständigheter, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare. Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljningsvolymer, effektivitet och kvalitet. Bäst i år var bobutiken i Piteå. 

Landets 10 bästa bobutiker 2012 (i bokstavsordning)
Arboga
Farsta
Gävle
Hisingen
Huddinge
Jönköping
Karlskrona
Nynäshamn
Piteå
Trosa


För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Eva Erkers Löfstrand, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle.
Tel. 070-601 03 19 eller eva.gavle@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DNB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument