Följ Svensk Fastighetsförmedling

Gävlemäklare förmedlade flest bostadsrätter under 2013

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2014 16:53 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till fastighetsmäklare och bobutiker som utmärkt sig under det gångna året. Malin Hagberg från Gävle förmedlade flest bostadsrätter inom kedjan under 2013 tätt följd av butikskollegan Eva Erkers Löfstrand.

På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick Malin Hagberg pris för att ha sålt flest bostadsrätter i kedjan under 2013, 127 st. På en god andraplats kom kollegan Eva Erkers Löfstrand med 117 försäljningar och på en tredjeplats Lisa Ydeskog från Årsta med 105 försäljningar.

-  Jag är jättestolt över utmärkelsen och att äntligen få stå högst på prispallen. Både Eva och jag har nosat på placeringen i många år då vi har ett flertal andra och tredjeplaceringar. Det krävs hårt och noggrant arbete att nå dessa framgångar år efter år. För att lyckas som fastighetsmäklare måste man vara lyhörd, förtroendeingivande, kunnig, flexibel och tillgänglig. Jag vill också passa på att tacka alla mina kunder som under året gett mig förtroendet. Min långa erfarenhet och kunskap av yrket är givetvis också viktiga parametrar, säger Malin Hagberg. 


-  En fantastisk prestation av Malin, och alla andra på topp-tio-listan. 2013 var ett rekordår då vi ökade antalet sålda bostadsrätter med 13 procent mot föregående år. Detta trots ett mycket lägre utbud än tidigare år och stor konkurrens om kunderna, säger Anders Danielsson, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Årets mäklare 2013 - flest förmedlade bostadsrätter

1.  Malin Hagberg, Gävle    127

2.  Eva Erkers Löfstrand, Gävle  117

3.  Lisa Ydeskog, Årsta    105

4.  Anders Ångström, Hägersten  104

5.  Cherry Lindström, Sollentuna  102

6.  Ola Åkerberg, Älvsjö    101

7.  Michael Johansson, Hägersten  97

8.  Johan Franzon, Årsta    96

9.  Anna Eggert, Solna  95

9  Henrik Backman, Södertälje    95

10.  Sara Kristensen, Årsta    94

Pris delades även ut till bland annat Årets ledare, Årets bobutik, Årets mäklarassistent och Årets säljare.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Malin Hagberg, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle.
Tel. 070-601 03 19 eller malin.hagberg@svenskfast.se

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 0702- 98 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i Swedbank Franchise. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

2013 placerar sig åter igen Svensk Fastighetsförmedling i toppskiktet med en tredje plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.
Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument