Följ Svensk Fastighetsförmedling

Luleås minsta hus såldes dyrt

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2015 15:10 CET

Svensk Fastighetsförmedling har under 2015 fortsatt sitt samarbete med Barncancerfonden och under december såldes dockhus över hela landet till förmån för organisationen. Flera av dockhusen inreddes av kända inredningsprofiler som fick sätta sin personliga prägel på de små villorna. Svensk Fastighetsförmedlings bobutik i Luleå höll i försäljningen av ett dockhus som inretts av inredningsprofilen Karin Mannerstål från tv-programmet Äntligen Hemma. Efter budgivning landade slutpriset på 2 500 kronor som nu skänks direkt till kampen mot barncancer.

Precis som vid en vanlig bostadsförsäljning höll Svensk Fastighetsförmedling i både visning och budgivning, men skillnaden var att samtliga pengar i affären gick till Barncancerfonden.Försäljningen av dockhuset pågick under december och priset per kvadratcentimeter hamnade till slut på 0,89 kronor.

Att stödja kampen mot barncancer har under året engagerat hela Svensk Fastighetsförmedling. Genom olika kampanjer har totalt drygt två miljoner kronor samlats in till Barncancerfonden.

– Vi kan nu glatt meddela att försäljningen av dockhuset är avslutad och att sista budet är lagt. Köparen är en generös tvåbarnspappa som inte bara gett sina egna barn en väldigt fin julklapp utan även hjälpt Barncancerfonden att fortsätta sitt oerhört viktiga arbete. Vi kommer också att ge ett bidrag genom att matcha det vinnande budet, säger Daniel Johansson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Luleå.

Flera av dockhusen inreddes av kända inredningsprofiler, bland annat Hanna Wessman och Willy Björkman. Husen såldes via mäklarkedjans bobutiker runt om i hela landet. Totalt drog kampanjen in hela 76 700 kronor till förmån för Barncancerfonden.

Mer information och bilder på alla dockhus: www.svenskfast.se/dockhus

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 0725-70 56 18

Daniel Johansson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Luleå
Mail: daniel.johansson@svenskfast.se
Tel: 0701-01 40 71

Följ oss gärna på
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Om Svensk Fastighetsförmedling 
Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Bifogade filer

PDF-dokument