Gå direkt till innehåll
Malmötjej utnämnd till årets mäklarassistent

Pressmeddelande -

Malmötjej utnämnd till årets mäklarassistent

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Blå hallen i Stockholm i lördags fick Anna-Maria Davidsson från Malmö priset som ”Årets mäklarassistent” 2014.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Inför 800 kollegor fick Anna-Maria Davidsson, Malmö i lördags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen ”Årets mäklarassistent 2014”. Årets mäklarassistent ska på ett betydelsefullt sätt ha bidragit till goda försäljningsresultat i butiken och hela 27 mäklarassistenter från olika delar av landet var nominerade. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag i Blå hallen, Stockholm.

"Med driv och engagemang för Svensk Fastighetsförmedling och kollegor har Maria Davidssonen makalös energi. Utöver att vara butikschef, medlem i den lokala ledningsgruppen, ansvarig för hem­sidan, Facebook och fokusgruppen sköter hon sin roll som assistent till 110 procent", säger Eva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastighets­förmedling.

"Detta är jätteroligt och jag känner mig både stolt och smickrad. Till bilden hör att jag har bra chefer som låter mig ta ansvar och utvecklas och fantastiska kolleger som förtjänar en bra assistent", säger Anna-Maria Davidsson, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö Södra Centrum.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Anna-Maria Davidsson, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö Södra Centrum. Tfn 0768-840 140, anna-maria.davidsson@svenskfast.se

Dan Sjöholm, presstalesman bostadsmarknaden, prisutveckling, trender, mäklarfrågor m.m.

Tfn 08-505 358 42, dan.sjoholm@svenskfast.se

Följ oss på:

www.svenskfast.se • www.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling

facebook.com/svenskfast • twitter.com/#svenskfast • instagram@svenskfast

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.
Läs mer på svenskfast.se

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige