Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nöjdast kunder i Årjäng

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2013 11:22 CET

På ett stort evenemang i Göteborg den 25 januari fick franchisetagarna Gert Andersson och Patrik Andersson samt deras medarbetare ta emot utmärkelse samt diplom för att ha kedjans mest nöjda kunder 2012, köpare såväl som säljare.  Priset delas ut till den butik i kedjan som sammanvägt av säljare och köpare får högst index på frågorna om nöjd i allmänhet med mäklartjänsten, vilja att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta samt vilja att göra nästa affär med Svensk Fastighetsförmedling. 

- Ända sedan starten 1996 har vi försökt att ge det där lilla extra till både säljare och köpare, under försäljningsprocessen och även efter att affären är formellt avslutad. En bostadsaffär är riktigt lyckad först när både säljare och köpare känner sig riktigt nöjda, säger Gert Andersson, franchisetagare och mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Årjäng.

-  Vi gratulerar Årjäng till att ha kedjans nöjdaste kunder, den absolut viktigaste parametern för verksamheten. Årjäng levererar mäklartjänsterna med extra hög kvalitet och servicenivå mot sina kunder vilket ger resultat, säger Peeter Pütsep, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Pris delades även ut till bl a årets ledare, årets mäklarassistent och årets säljare. Av Svensk Fastighetsförmedlings cirka 230 bobutiker utses varje år tio butiker som utmärkt sig när det gäller försäljningsvolymer, effektivitet och kvalitet. Bäst i år var bobutiken i Piteå.

Landets 10 bästa bobutiker 2012 (i bokstavsordning)
Arboga
Farsta
Gävle
Hisingen
Huddinge
Jönköping
Karlskrona
Nynäshamn
Piteå
Trosa

För ytterligare information och kommentarer kontakta

Gert Andersson, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Årjäng.
Tel. 0573-711092 eller gert.arjang@svenskfast.se.

Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Tel. 070-298 38 01 eller bessie.wedholm@svenskfast.se.


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DNB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument