Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nöjdast kunder i Malmköping

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2016 13:26 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare i bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm i fredags fick bobutiken i Malmköping priset för ”Mest nöjda kunder 2015”

Bostadsmarknaden var glödhet under 2015 och när året summerades visar i stort sett samtliga län på rejäla prisuppgångar på bostadsrätter och villor. I genomsnitt steg priserna med 16 procent på rikets bostadsrätter och med 12 procent på villor. Svensk fastighetsförmedling har haft ett fantastiskt år där värdet av de bostäder de förmedlade uppgick till 65 miljarder, en ökning med 11 miljarder jämfört med 2014.

Inför närmare 800 kollegor fick Franchisetagaren Ulf Brotö med medarbetare, i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen ”Mest nöjda kunder 2015” Priset delas ut till den bobutik vars säljare och köpare sammantaget är mest nöjds med mäklartjänsten i allmänhet, har störst vilja att rekommendera svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta, samt störst vilja att göra även nästa affär med företaget. - Vi är förstås mycket hedrade av den fina utmärkelsen. Det bästa beviset vi kunde få på att vi tar hand om våra kunder på ett riktigt bra sätt. Vilket vi alltid strävat efter att göra. Och därför har vi också, under många år, följt upp resultaten av kundenkäterna på lokal nivå och vet att de allra flesta är nöjda med vårt arbete. Men att ha högst kundnöjdhet i hela landet – det hade vi inte vågat tro, säger en stolt Ulf Brotö.

Efter prisutdelningen deltog medarbetarna i bobutiken i en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

- Vi är oerhört glada och stolta över utmärkelsen. Jag ser detta som ett kvitto på bobutikens professionella och målmedvetna arbete med att leverera en bra lösning som gör kundnytta, säger Olof Widaeus, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.


För ytterligare information, kontakta:
Ulf Brotö
Mail: ulf.broto@svenskfast.se
Mobil: 0705-75 79 03

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.