Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nöjdast kunder i Vallentuna

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2015 13:48 CET

Varje år delar Svensk Fastighetsförmedling ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Stockholm i lördags fick bobutiken i Vallentuna priset för ”Mest nöjda kunder” 2014.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Inför 750 kollegor fick franchisetagaren Malou Parkkila med medarbetare, i lördags, kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen för att ha kedjans mest nöjda kunder 2014. Priset delas ut till den bobutik vars säljare och köpare sammantaget är mest nöjda med mäklartjänsten i allmänhet, har störst vilja att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta, samt störst vilja att göra även nästa affär med företaget. Efter prisutdelningen deltog medarbetarna i bobutiken i en galamiddag i Blå hallen, Stockholms stadshus.

"Den absolut viktigaste parametern för en långsiktig verksamhet är att ha nöjda kunder. Bobutiken i Vallentuna levererar mäklartjänster med extra hög kvalitet och servicenivå vilket ger resultat", säger Nils Lagerlöf, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

"Utmärkelsen bygger på anonyma ut­vär­de­ringar från våra kunder och är därmed något av Svensk Fastighetsförmedlings Jerring-pris. Vi är jättestolta över priset, men också tacksamma för att få kvitto på att vårt hårda och långsiktiga arbete uppskattas av både kunder och om­givning", säger Malou Parkkila, franchisetagare på Svensk Fastig­hets­förmedling i Vallen­tuna.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Malou Parkkila franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna. Tfn 073-74 73 000, malou.parkkila@svenskfast.se

Dan Sjöholm, presstalesman bostadsmarknaden, prisutveckling, trender, mäklarfrågor m.m.

Tfn 08-505 358 42, dan.sjoholm@svenskfast.se

Följ oss på:

www.svenskfast.sewww.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling

facebook.com/svenskfast • twitter.com/#svenskfast • instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.
Läs mer på svenskfast.se.