Följ Svensk Fastighetsförmedling

Nya tider kräver nya lösningar: Svensk Fastighetsförmedling ställer om och visar digitalt

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2020 08:03 CEST

I takt med att viruset covid-19 sprider sig runt om i landet skapar många branscher nya sätt att möta sina kunders efterfrågan och behov. Några exempel är gymkedjor som erbjuder digitala träningspass och restauranger som satsar allt mer på hemleveranser. På bostadsmarknaden är det fortsatt högtryck och därför erbjuder Svensk Fastighetsförmedling nu digitala visningar.

Med omtanke om våra kunder erbjuder Svensk Fastighetsförmedling digitala bostadsvisningar. Syftet är att möta en ökad efterfrågan av visningar på distans bland potentiella bostadsköpare, vilket har vuxit sig allt starkare i takt med covid-19 spridning i landet. Visningstiderna presenteras på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida och genomförs sedan via livestreaming på de lokala mäklarkontorens Facebook- och Instagram-konton. Tycker man bostaden är intressant bokar man in en fysisk visning tillsammans med mäklaren.

– Vi erbjuder digitala visningar som ett alternativ nu när oron för, och även folkhälsoinstitutets råd att inte vara nära andra människor för att förhindra smittspridning. Vi ställer inte in, utan ställer om vår verksamhet. Oavsett situation och läge är det viktigt att lyssna på våra kunder och möta deras behov så att deras upplevelse blir så trygg och smidig som möjligt. De digitala visningarna ersätter inte de fysiska men vi tror att detta är ett komplement som kommer göra det möjligt för fler potentiella bostadsköpare att delta i visningar, säger Liza Nyberg, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Mer information om vilka objekt som visas digitalt finns på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Så här går de digitala visningarna till:
1. Visningstiderna presenteras på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida www.svenskfast.se.
2. Kunder anmäler sitt intresse till visningen.
3. Mäklaren skickar ut en bekräftelse samt information om tid och plats (Facebook eller Instagram).
4. Mäklaren mailar en påminnelse till samtliga anmälda kunder 24 timmar innan livesändningen startar med information om vilket Facebook- eller Instagram-konto som visningen sker på samt tid.
5. Livestreamingen och visningen genomförs.

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.