Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nyköping: Balkong är mycket värt för bostadsspekulanter i Nyköping

Balkong eller trädgård och ljus inredning med öppen planlösning - så ser nyköpingsbornas drömbostad ut. Det blev resultatet när Svensk Fastighetsförmedling frågade sina mäklare i Nyköping vad deras kunder helst önskar sig när de letar ny bostad.

Svensk Fastighetsförmedlings undersökning bland mäklarna om hur nyköpingsborna vill ha sin bostad visar att man vill bo centralt i villa eller bostadsrätt. Skärgården, närheten till omvärlden via Skavsta och en genuin småstadskänsla är vad som får de boende att trivas i staden.

För många nyköpingsbor är balkong eller trädgård viktigast när man letar ny bostad. På frågan om vad man helst bor nära är skola och dagis viktigt men även närhet till fritidsaktiviteter. Skärgården är självklart uppskattad av de boende här och det märks inte minst på hur Nyköping växer mot vattnet.

- Nyköping är en lagom stor stad med bra kommunikationer både inom staden och till närliggande städer som Stockholm. Bra tågförbindelser och närheten till Skavsta flygplats gör att omvärlden aldrig känns långt bort. Läget gör att många som bor här jobbar i närliggande städer och man kan söka jobb inom en stor radie. Det gör att man kan bo kvar är väldigt länge och byta bostad inom staden. Vi säljer bra både när det gäller villor och bostadsrätter men för många barnfamiljer är drömbostaden en klassisk villa med trädgård, säger Johan Isoz fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping.

När det gäller väggar och färgsättning är man i Nyköping förtjust i fondväggar i ljusa färger. Samtliga av Svensk Fastighetsförmedlings mäklare i Nyköping ansåg att ljust är det som flest köpare föredrar och helst i kombination med avskalad inredning.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Johan Isoz, Franchisetagare och Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping
Mobil: 0705 75 79 02
E-post: johan.nykoping@svenskfast.se

Niclas Strahner, Presschef på Svensk Fastighetsförmedling
Mobil: 0702 98 38 01
E-post: niclas.strahner@svenskfast.se

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare fördelade på cirka 210 kontor runt om i Sverige. Svensk Fastighetsförmedling förmedlade drygt 27 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 37,1 miljarder kronor under 2008.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige