Följ Svensk Fastighetsförmedling

Stockholms minsta hus såldes dyrt

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2015 15:35 CET

Svensk Fastighetsförmedling har under 2015 fortsatt sitt samarbete med Barncancerfonden och under december såldes dockhus över hela landet till förmån för organisationen. Flera av dockhusen inreddes av kända inredningsprofiler som fick sätta sin personliga prägel på de små villorna. Svensk Fastighetsförmedlings bobutik i Hammarby Sjöstad höll i försäljningen av ett dockhus som inretts av bloggaren och Instagram-profilen Gustav Broström. Efter budgivning landade slutpriset på 4 000 kronor som nu skänks direkt till kampen mot barncancer.

Precis som vid en vanlig bostadsförsäljning höll Svensk Fastighetsförmedling i både visning och budgivning, men skillnaden var att samtliga pengar i affären gick till Barncancerfonden.Försäljningen av dockhuset pågick under december och priset per kvadratcentimeter hamnade till slut på 1,42 kronor.

Att stödja kampen mot barncancer har under året engagerat hela Svensk Fastighetsförmedling. Genom olika kampanjer har totalt drygt två miljoner kronor samlats in till Barncancerfonden.

– Vi är väldigt glada över att försäljningen blev så lyckad med tanke på att bostadsmarknaden har varit ganska lugn under december. Köparen av huset är också mycket lycklig över att få ge bort en så fin julklapp i år. Barncancerfondens arbete är oerhört viktigt och vi kommer också att ge ett bidrag genom att matcha det vinnande budet, säger Anna Steen, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Hammarby Sjöstad.

Flera av dockhusen inreddes av kända inredningsprofiler, bland annat Karin Mannerstål och Willy Björkman. Husen såldes via mäklarkedjans bobutiker runt om i hela landet. Totalt drog kampanjen in hela 76 700 kronor till förmån för Barncancerfonden.

Mer information och bilder på alla dockhus: www.svenskfast.se/dockhus

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 0725-70 56 18

Anna Steen, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Hammarby Sjöstad
Mail: anna.steen@svenskfast.se
Tel: 08-555 674 03

Följ oss gärna på
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.

Bifogade filer

PDF-dokument