Gå direkt till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling först i Norden med unik tjänst för iPhone

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling först i Norden med unik tjänst för iPhone

Svensk Fastighetsförmedling lanserar idag som första fastighetsförmedlare i Norden en unik tjänst för alla som har en iPhone. Du får reda på exakt hur långt det är till närmaste bostad som är till salu från den plats du befinner dig på. Bilder, karta, vägbeskrivning, tips om liknande bostäder i närheten och direktkontakt med mäklaren - allt ett klick bort.

Förra veckan var Svensk Fastighetsförmedling först ut på den svenska bostadsmarknaden med en mobil tjänst för alla bostadssökande som bygger på positioneringsteknik.

Nu går man ett steg längre och blir första fastighetsförmedlaren i Norden med en gratis applikation för alla som har en iPhone. Applikationen från Svensk Fastighetsförmedling heter "Hitta Hem".

Till varje bostadstips från Svensk Fastighetsförmedling finns det exakt avstånd i meter, bilder, bostadsfakta, kontaktuppgifter till ansvarig mäklare och aktuell bolåneränta från DnB NOR - allt tillgängligt via iPhonen.

- Var du än befinner dig i Sverige kan du snabbt se exakt hur långt det är till närmsta bostad som finns till salu hos Svensk Fastighetsförmedling. Det spelar ingen roll om du fikar på ett trevligt område i Johanneberg i Göteborg eller Vasastan i Stockholm - med vår nya iPhone-applikation "Hitta Hem" är informationen bara ett klick bort, säger Mårten Wahlström, IT-chef på Svensk Fastighetsförmedling.

- Vi vill visa på hur man effektivt kan uppnå hög nytta med mobila tjänster som verkligen underlättar för användaren. I och med "Hitta Hem" tar Svensk Fastighetsförmedling ut stegen ytterligare och befäster sin ställning som den ledande mäklaren på den digitala bostadsmarknaden, säger Cedrik Leijon, affärsutvecklare, Avantime AB som är de som utvecklat applikationen.Mer information om tjänsten finns på:
Officell sida: www.svenskfast.se/iphone
Informations-video: http://se.youtube.com/watch?v=M0NeTWFY-Hw

Söktjänsten har utvecklats av Svensk Fastighetsförmedling i samarbete med Avantime som har ansvarat för idé, koncept, utveckling och implementering av iPhone-applikationen.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Mårten Wahlström, IT-chef, Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 08-505 358 34
E-post: marten.wahlstrom@svenskfast.se

Cedrik Leijon, affärsutvecklare, Avantime AB
Telefon: 0709-53 67 37
E-post: cedrik.leijon@avantime.se

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i DnB NOR-koncernen. Kedjan har idag cirka 1 000 medarbetare och finns representerat genom över 200 bobutiker i hela landet. Svensk Fastighetsförmedling förmedlande drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett försäljningsvärde av cirka 42 miljarder kronor under 2007. Läs mer på www.svenskfast.se

Ämnen

Taggar


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige