Gå direkt till innehåll
​Svensk Fastighetsförmedling visar bostäder med VR i Malmö

Pressmeddelande -

​Svensk Fastighetsförmedling visar bostäder med VR i Malmö

Virtual Reality är hetare än någonsin och allt fler företag använder sig av tekniken för såväl produktutveckling som marknadsföring. För bara några veckor sedan utnämndes dessutom VR-glasögon till årets julklapp. Nu lanserar Svensk Fastighetsförmedling VR-visningar i Malmö och är därmed en av de mäklarföretagen som är först ut i regionen med den nya bovisningstekniken.

Från och med den 12 december kan du gå på bostadsvisningar i Malmö med hjälp av dina VR-glasögon. Svensk Fastighetsförmedling kompletterar den klassiska visningen och adderar VR-möjligheten till sina kunder. Tekniken står det svenska bolaget DIAKRIT för och går ut på att bostadsobjekt fotograferas med hjälp av en VR-kamera. Potentiella köpare kan därefter få en virtuell rundtur i bostaden via sina VR-glasögon. Dessutom kan säljaren följa med i vad kunderna tittar på via sin mobil eller läsplatta.

– Bostadsvisningar i Virtual Reality är ett bra komplement till de ordinarie visningarna. Vi är övertygade om att det kommer att underlätta för många i såväl sälj- som köpprocessen. VR tekniken gör det möjligt att man i lugn och ro hemma kan gå in och utforska bostaden som om man vore där, säger Martin Filipsson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Få årets julklapp redan innan jul

För dig som värderar din lägenhet under december månad ger Svensk Fastighetsförmedling i Malmö bort årets julklapp, VR-glasögonen, redan innan jul. Kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Malmö för mer information.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Filipsson, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö
Mail: martin.filipsson@svenskfast.se
Mobil: 070-823 82 04

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Umeå 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige