Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling ger utgiftsförsäkring till alla som köper och säljer bostad med dem

Tillsammans med mySafety Försäkringar ger nu Svensk Fastighetsförmedling en utgiftsförsäkring helt gratis i tre månader för alla mellan 18–65 år som köper eller säljer bostad med dem. Vid oväntad arbetslöshet eller arbetsoförmåga ger utgiftsförsäkringen kunden 4 000 kr skattefritt/månad.

Försäkringen innebär att alla som köper eller säljer med Svensk Fastighetsförmedling får en utgiftsförsäkring på 4 000 kr skattefritt per månad i upp till 12 månader. Utgiftsförsäkringen hjälper till att täcka kostnader för låneräntor och amortering, bredband och el, samt parkeringskostnader eller andra utgifter. Ersättningen är både skattefri och utan avdrag. Vid arbetslöshet, olycksfall eller sjukdom är det ingen kvalificeringstid. Försäkringen ger ekonomisk ersättning efter 30 dagars arbetsoförmåga. Även nyckelförsäkring ingår, för nya nycklar och låsbyte om oturen är framme.

  • Vår ambition är att hjälpa våra kunder att inte bara hitta ett bra boende utan även en bra boendesituation. Ekonomisk trygghet är lika viktig som den fysiska tryggheten och detta är ett sätt för oss att tillsammans med mySafety ge våra kunder ett hållbart boendeliv, säger Erik Wikander, vVD på Svensk Fastighetsförmedling.
  • En trygg och säker boendesituation är av största vikt för de allra flesta, inte minst i tider av osäkerhet. Vi är därför glada över att kunna ge en extra ekonomisk trygghet till alla de som köper eller säljer boende med Svensk Fastighetsförmedling, säger Carl-Henric Holmberg, Sverigechef mySafety Försäkringar.

Alla köpare och säljare av bostäder mellan 18–65 år, som har uppgett sitt svenska personnummer till Svensk Fastighetsförmedling, får försäkringen automatiskt. Finns det två köpare och två säljare får alla fyra varsin försäkring. Försäkringen börjar att gälla samma dag som kunden skriver kontrakt och kunden behöver inte göra något för att aktivera försäkringen. Vill kunden förlänga sin försäkring gör man det enkelt när mySafety kontaktar dem och erbjuder förlängning, annars avslutas den automatiskt efter 3 månader.

Om mySafety

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt. mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. För mer information, vänligen besök www.mysafety.se

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige