Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling har Sveriges mest rekommenderade mäklare

Svensk Fastighetsförmedlingsmäklare finns på alla av de topp sju mest rekommenderade mäklarna i Sverige under 2020 och på sammanlagt 41 av de topp 100. Det enligt Reco, Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Listan grundar sig på 50 000 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året.

För att samla in en 50 000 verifierade kundomdömen har Reco frågat över 190 000 kunder till landets fastighetsmäklare. För att uppnå ett trovärdigt resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas högst.

  • -Det är ju naturligtvis ett oerhört roligt resultat och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför det. Vårt fokus har alltid varit att våra kunder ska vara 100% nöjda, båda säljare och köpare. Det är vår särställning som landstäckande, oberoende mäklarföretag med stor erfarenhet och extremt duktiga mäklare som gör det detta möjligt. Nu kommer vi att fira och sedan planera för hur kan fortsätta att utveckla vårt erbjudande, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.
  • -

De topp 10 mest rekommenderade mäklarna i Sverige 2020.

1 Mohammed Mouaid Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

2 Rebecka Stråle Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

3 Jetmir Isufi Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad

4 Gustav Sandberg Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 Elin Bellander Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

6 Therese Krafft Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

7 Jacob Lund Fastighetsbyrån Norrtälje

8 Johan Dahlgren Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

9 Tobias Törnqvist Fastighetsbyrån Västerås

10 Anton Bjärkenrud Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige