Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling har Sveriges mest rekommenderade mäklare - Mohammed Mouaid i Nyköping toppar listan även i år

Svensk Fastighetsförmedlings mäklare finns på sex av topp tio på listan av mest rekommenderade mäklarna i Sverige under 2021. På första plats, för tredje året i rad, kommer Mohammed Mouaid i Nyköping som förutom att bli utnämnd som Mest rekommenderad också får Recos utmärkelse som Mest trovärdig vilket är helt unikt.

Mohammed Mouaid har dominerat listan de senaste åren och är extremt efterfrågad i Nyköping.

- Från dag ett som mäklare har mitt största fokus varit kundnöjdhet. Jag har haft en tydlig målbild och jag har jobbat hårt för att både köpare och säljare ska vara nöjda och trygga i en av de största och viktigaste affärerna de gör i livet. I samband med försäljningsuppdraget får jag ett förtroende som jag som mäklare måste förvalta på bästa möjliga sätt. Jag upplever även att relationen, målmedvetenhet och kraften i att ha en stark organisation i ryggen är saker som kunderna värdesätter väldigt högt.

- Det är ju naturligtvis ett oerhört roligt resultat och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför det. Vårt fokus har alltid varit att våra kunder ska vara 100% nöjda, båda säljare och köpare. Det är vår särställning som landstäckande, oberoende mäklarföretag med stor erfarenhet och extremt duktiga mäklare som gör det detta möjligt. Nu kommer vi att fira och sedan planera för hur kan fortsätta att utveckla vårt erbjudande, säger Erik Wikander, vVD på Svensk Fastighetsförmedling.

  Listan över Sveriges hundra mest rekommenderade mäklare grundar sig på 64 340 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året. Kunderna är verifierade av Reco för att utesluta anonyma tyckare och både köpare och säljare i varje bostadsaffär har bedömt mäklaren, både genom att sätta ett betyg och att skriva ett utlåtande.

  Om Reco

  Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Reco uppmanar kunder att beskriva sina erfarenheter av olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen som är mindre fördelaktiga. Detta för att hjälpa nya kunder att hitta bra leverantörer och att undvika dåliga. Reco grundades 2007 och har sedan dessa samlat in uppriktiga kundomdömen om olika företag.

  Ämnen

  Kategorier


  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Kontakter

  Henrik Freudenthal

  Henrik Freudenthal

  Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
  Erik Wikander

  Erik Wikander

  Presskontakt Vice VD 073-059 33 01

  Vi skapar hållbara boendeliv

  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Svensk Fastighetsförmedling
  Vasagatan 28
  11120 Stockholm
  Sverige