Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling lanserar”Var ska jag bo?”

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2013 18:20 CET

”Var ska jag bo?” är ett sätt att lyfta fram Svensk Fastighetsförmedlings stora lokala kunnande och erfarenhet av den svenska bostadsmarknaden efter 76 års verksamhet över hela Sverige. Men man vill också bjuda på en rolig stund och få svenskarna att tänka till om sin nuvarande och framtida boendesituation.

Testet i form av en applikation leder användaren genom ett antal frågor och baserat på svaren levereras sedan ett förslag på ort och gata som passar användaren bäst. Faktorer som avgör är till exempel hur mycket man uppskattar uteliv och kultur, om man är singel eller stadgad, vilka fritidsintressen man har och mycket annat.


– Det är kanske inte alltid självklart att man bor optimalt om man ser till hur man lever och vilka intressen man har. Med testet vill vi med glimten i ögat och på ett humoristiskt sätt inspirera svenskarna att hitta nya platser att bo på baserat på vad man värdesätter i livet. Förhoppningsvis kan svaret som testet ger få en och annan av oss att fundera på om det boende man har idag är det rätta, säger Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling. 

Här hittar du testet ”Var ska jag bo?” https://fb.varskajagbo.se.

 

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Bessie Wedholm, presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Telefon: 070-298 38 01.
E-post: bessie.wedholm@svenskfast.se.

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DNB. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare. Under 2012 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 28 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 44 miljarder kronor.

År 2012 mottog Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning. I Sveriges bästa arbetsgivare är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare. Läs mer på svenskfast.se.

Bifogade filer

PDF-dokument